miszelina pisze:Tweety pisze:lutra pisze:ja wiem, wiem, mnie pozwól wygrać... :p
dawaj!
Nagrodą dodatkową będzie Kminek
AFN rozdaje Kominki

Czy to chodzi o moją Myszkę? Wygrałam?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Tweety pisze:lutra pisze:ja wiem, wiem, mnie pozwól wygrać... :p
dawaj!
Nagrodą dodatkową będzie Kminek
Tweety pisze:Akima pisze:Pytanko mam. Koleżanka z pracy ma sąsiada sk..... Jest też lesniczym- dla mnie żadna różnica między leśniczym a kłusownikiem. Oszczeniał mu się suka. 2 maluchy już odstrzelił. Zostały 3 maleńkie zastraszony szczeniaki. Czy oprócz schroniska znacie kogoś , kto mógłby pomóc. Facet powiedział, że można sobie wziąć wszystkie psy.
chyba dość delikatne określenie na to co opisane![]()
W jakim wieku te maluchy?
Konkurs trwa nadal, skrócę czas adopcji do ostatnich 3 miesięcy
lutra pisze:Brawo, Cammi, byłaś blisko, ale ponieważ mieszkasz daleko, to ja zrezygnuję z kminkowej nagrody, przekazując ją Tobie.
Wilk syty, owca cała, a Kminek ma DT.
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Pytanko mam. Koleżanka z pracy ma sąsiada sk..... Jest też lesniczym- dla mnie żadna różnica między leśniczym a kłusownikiem. Oszczeniał mu się suka. 2 maluchy już odstrzelił. Zostały 3 maleńkie zastraszony szczeniaki. Czy oprócz schroniska znacie kogoś , kto mógłby pomóc. Facet powiedział, że można sobie wziąć wszystkie psy.
chyba dość delikatne określenie na to co opisane![]()
W jakim wieku te maluchy?
Konkurs trwa nadal, skrócę czas adopcji do ostatnich 3 miesięcy
Maluchy mają niecałe 3 miesiące. Koloru biszkoptowego, puchate jak podhalańczyki. Maminka ma tez biszkoptowy kolor i wygląd wilka, zatem są to wilczaste labradory. Koleżanka znalazła je wracając z imprezy pod swoim samochodemPiszczały i kuliły sie ze strachu. Facet je odebrał. Trudno mi sobie wyobrazić jak takie maluchy muszą się bać skoro uciekły od matki na posesję sąsiada
Cammi pisze:Akima pisze:
Maluchy mają niecałe 3 miesiące. Koloru biszkoptowego, puchate jak podhalańczyki. Maminka ma tez biszkoptowy kolor i wygląd wilka, zatem są to wilczaste labradory. Koleżanka znalazła je wracając z imprezy pod swoim samochodemPiszczały i kuliły sie ze strachu. Facet je odebrał. Trudno mi sobie wyobrazić jak takie maluchy muszą się bać skoro uciekły od matki na posesję sąsiada
gdzie fizycznie są te psiaki? Kraków?
Tweety pisze:Lutro, ciepło, ciepło.
Większość zna tę pannicę z opowiadań.
Akima, mamy jakieś fotki? Można je dać do hotelu tylko kto za to zapłaci....
Lila_iwa pisze:Tylko pod narkozą. Głupi jaś odpada,przynajmniej ja o tym nie słyszałam, a już sporo kotów
przekazalam do zabiegu.
lutra pisze:Aga, czyli TY wygrałaś Kminka?
A propos kotów z dziwnych miejsc, to co z tym Rudym z balkonu, o którym gdzieś kiedyś zdjęcia pisała edit_f?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 111 gości