Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
znikam pisze:hej
z problemami ale udało mi się zalogować na miau. to ja jestem Ania z pierwszego postu, kota znalazłam dosłownie parę dni temu gdy byłam na spacerze z psami.
ślepaczek dostał imię Albert. byłam dziś u niego, ładnie je, wciąż siedzi na parapecie bo tam chyba jest mu najcieplej. porobiłam ogłoszenia, chętnym wyślę - w formacie PDF. powiesiłam już na uczelni i u weterynarza, jutro rozprowadzę więcej...
na teraz sytuacja jest taka, że kot obecnie mieszka u znajomej mojej mamy we Włochach, w piwnicy... pani Renata ma ponad 70 lat i 8 własnych kotów. mieszka w kamienicy z rodziną - Alberta jeszcze nie znaleźli bo nie schodzą zbyt często do piwnicy ale podobno to kwestia kilku dni. a jak mówi pani Renata "już po dziurki w nosie mają moich zwierząt i będziesz musiała zabierać ślepego". wtedy naprawdę nie wiem co z nim zrobię
Bazyliszkowa pisze:Potrzebne wsparcie finansowe na testy dla jednooczka: viewtopic.php?f=1&t=127624
alessandra pisze:AgaPap- finanse, zasady klubowe, lista beneficjentów oraz komu pomogliśmy -dwa posty myślę starczy?
proponuję na działy :
-wstęp oraz ogłoszenia,
-ABC ślepaczka-porady,
-pilne,
-koty szukające ds, czyli kącik adopcyjny (najwięcej zmian) login Klub Ślepaczkowy, aby kto z nas będzie miał mozliwość, uzupełniał na bieżąco (AgaPap, anita5, joshua_ada i ja)
KMagda -bazarki (bardzo dziekuję za zgłoszenie pomocy, bo to naprawdę sporo pracy, zobaczysz)
alessandra- kącik pamięci, szukam wirtualnego opiekuna- dwa posty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, elmas, Google [Bot], Myszorek, Szymkowa i 653 gości