KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 20:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Mikuś!!

agara pisze:Hanulko doszedł do ciebie list "specjalny" ;) :1luvu:

agara :1luvu: właśnie dziś odebrałam z poczty, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
będzie bazarek :ok: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon paź 25, 2010 20:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Mikuś!!

O to super że doszedł, bo myślałam że zaś Poczta tygodniami dostarczać będzie ;) dobrze że towar nie psujący ;), no to miłego czytanie ;) :ryk: :1luvu:
Pozdrawiam
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Pon paź 25, 2010 20:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca!

slapcio pisze:
andzelika1952 pisze:Bardzo dziękuję Slapcio za wpłatę na koty / nie jest zaznaczone ,że na skarbonkę / - 21.10.10r. - 20,00zł :1luvu:

Andżelika, a to ma znaczenie? Nie zapisywałam się do skarbonki bo moja sytuacja skomplikowała się na tyle że nie moge planować żadnych regularnych zobowiązań, ale kiedy mam cosik wolnego to podrzucam :wink: Koniec końców i tak wsio idzie na Twoich podopiecznych 8)

Wiem Ewuniu ,że wspomagasz nas często i rzeczywiście nie ma to znaczenia z jakim przeznaczeniem - wszystko albo jest w brzuszkach albo w zastrzykach :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto paź 26, 2010 8:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

ciocie, Mukuś prawdopodobnie pojedzie do domku z Milusiem.. będą mieć starszego 8 -letniego braciszka.. :ok:

teraz szukamy bardzo PILNIE domku dla Śnieżki i Pusi, Emi, które trudno znoszą pobyt w kociarni..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 14:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

A Śnieżka i Emi do własnego Domku na Ursynowie w Warszawie :1luvu:
Domek po długiej i intensywnej korespondencji - zdecydowany!!!
trzymamy za 4 koteczki kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

slapcio :1luvu: , czy można planować dotransportowanie przez Ciebie koteczków do Janek po 1 listopada?

Szukamy PILNIE Domku dla Pusi... :wink:

a dziś jeszcze 2 nowe nabytki - braciszkowie troszkę starsi, ale bardzo podobni do Milusia i Mikusia, podrzuceni do urzędu MOPS w Radomsku, już obfoceni u weta..

ale się dzieje :piwa:

wiszę na telefonie.. ogłaszam.. i co ogłoszę :mrgreen: , to na drugi dzień kotek ma domek, a ja się flustruję, bo mogłam ogłosić w tym czasie innego :ryk: :ryk:
wątek na kolejnym planie.. :oops:

plany ogłoszeniowe: Pusia :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 14:55 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

Do Janek? Z Ursynowa to znacznie bliżej do Konstancina lub Piaseczna mają. I bez stania w korkach :roll:

I dowiedz się czy dokładnie 1.11 wchodzi w grę, bo raczej wtedy będę wracać.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto paź 26, 2010 15:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

Hanulka pisze:A Śnieżka i Emi do własnego Domku na Ursynowie w Warszawie :1luvu:
Domek po długiej i intensywnej korespondencji - zdecydowany!!!
trzymamy za 4 koteczki kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

slapcio :1luvu: , czy można planować dotransportowanie przez Ciebie koteczków do Janek po 1 listopada?

Szukamy PILNIE Domku dla Pusi... :wink:

a dziś jeszcze 2 nowe nabytki - braciszkowie troszkę starsi, ale bardzo podobni do Milusia i Mikusia, podrzuceni do urzędu MOPS w Radomsku, już obfoceni u weta..

wiszę na telefonie.. ogłaszam.. i co ogłoszę :mrgreen: , to na drugi dzień kotek ma domek, a ja się flustruję, bo mogłam ogłosić w tym czasie innego :ryk: :ryk:
wątek na kolejnym planie.. :oops:

plany ogłoszeniowe: Pusia :ryk: :ryk:

no no ale sie dzieje :)

Haniu, wiesz skad domki sie dowiedzialy o kociambrach? To wazne w sumie info :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto paź 26, 2010 15:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

kociamyszko, zbieram sie do domku, dowiem sie, pozdrawiam, będę zaraz!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 15:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Śnieżka

w przypadku Milusia- Pani namierzyła go z ogłoszenia na pewno, bo wiedziała także o adopcji Ady.. Mikuś został szanse jako drugi w dwupaku..
Emi i Śnieżka jest wynikiem rozmów, po chęci adopcji Mikusia (który juzżjest zarezerwowany), Pani napisała jednocześnie na nasze 2 maile: mój i andzeliki
dowiem się szczegółów..
OGLOSZENIA DZIAŁAJĄ... :!: :!: poza moimi, bo jak ogłoszę Mikus, Śnieżka), to się okazuje, że niepotrzebnie.. :mrgreen:
Kacperek jest z przekierowania od smarti
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 19:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Trzymam kciukasy :ok: za adopcje koteczków i domki :) :kotek: :1luvu:
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Wto paź 26, 2010 20:07 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto paź 26, 2010 21:14 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

i żeby tak się działo dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 21:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Co ty mówisz Haniu, chociaż mnie się też wydaje czasami, że moje ogłoszenia pechowe. Ale w sumie to chyba działa. Może się właśnie starania sumują.

Tak sobie złosliwie pomyslałam, że szkoda że tego malucha burmistrzowi na biurko nie podrzucili, może by wtedy pomógł.

Koleżanka, która była parę dni w Beskidach, opowiadała, że radio Bielsko podaje także ogłoszenia adopcyjne. Może to jest myśl - lokalne radio i telewizja, jesli taka jest. Może warto sprawdzić i poprosić o współpracę.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro paź 27, 2010 12:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

majka2222 :1luvu: dobry pomysł :ok: :ok: :ok: :ok:
sama bym mu walnęła na biurko :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 9:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Julka i Lenka - 4 miesięczne bliźniaczki - odpchlone, odrobaczone, kuwetkowe. KOCHANE :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]