Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:My tez przeżywamy maturowanie
Nowa82 pisze:Witam pomajówkowo![]()
Na początku chciałam napisać, że u mnie sprawa z klatkową buraską nieaktualna, podobno sąsiadka wzięła....oby! Wczoraj wieczorem wróciłam do domu to już jej nie było, ale będę monitorować sprawę i sprawdzę która to
Więc Basiu klateczka chyba mi się nie przyda, ale dziękuję.
W takim razie mogę przygarnąć jakąś sierotkę schroniskową![]()
Do tego mam parę pytań natury schroniskowo=kocio=chatkowej ale nie wiem czy mogę zadać na forum
mar_tika pisze: Ja od razu powiem że jak chcesz być Domem tymczasowym dla jakiegoś schroniskowca to dla bezpieczeństwa zaszczep swojego kota.
Koty schroniskowe przynoszą o wiele więcej chorób niż te z ulicy dlatego trzeba być śwadomym zagrożenia.
A to znowu my na szkolnej stronie:)Zbiórka na kocią chatkę nadal trwa![]()
http://sp42.sosnowiec.pl/modules/news/a ... toryid=168
Nowa82 pisze:Moja kotka jest teraz odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona na wściekliznę i FIP, w niedługim czasie również na białaczkę będzie szczepiona.... czy powinnam zrobić jej jeszcze jakieś szczepienia? koci katar itp.... masakra, dużo tego....
Akcja super! Czy to chodzi tylko o odzież co może posłużyć kotkom jako legowisko?
P.S. Czy jest jakaś stronka, jakie kotki znajdują się obecnie w schronie sosnowieckim czy wszystkie są na kociej chatce?
I jeszcze jedno mam pytanie, czy na bazareku sprzedaje się tylko rzeczy nowe?
Nowa82 pisze:No to Was zaskoczę bo na zakaźne zapalenie otrzewnej jest szczepionkapodaje się ją donoskowo kotkom powyżej 16 tygodnia życia, chociaż różnie piszą... że niby też nie do końca może być skuteczna.... w każdym razie nie jest jeszcze zaszczepiona na koci katar...
No to kiedy bym mogła wziąć kotka z kociej chatki?i czy powinnam poczekać aż zrobię te szczepienia?
A co do bazarku to coś dla mnie z tymi nieudanymi prezentami![]()
Miałam skontaktować się z Dorotą w sprawie bazarku ale zupełnie brak mi czasuEh... nie chce zwalać roboty na innych bo fotki już mam....
Nowa82 pisze:
A co do bazarku to coś dla mnie z tymi nieudanymi prezentami![]()
Miałam skontaktować się z Dorotą w sprawie bazarku ale zupełnie brak mi czasuEh... nie chce zwalać roboty na innych bo fotki już mam....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 745 gości