Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 21:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

To my dziekujemy w imieniu kotkow Izuniu, ze jestes.Co te biedactwa zrobily by bez Ciebie, gdyby Ciebie przy nich nie bylo? My swoimi najcieplejszymi myslami z oddali nie moglibysmy w zaden sposob im pomoc - pomimo najszczerszych checi.To TY - dbasz o nie i Tobie zawdzieczaja zycie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob mar 13, 2010 21:54 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zaglądam tu Pani Izo-bo potrzebuję Pani samozaparcia...
Gdyby Pani mogła widzieć tego nowego-jaki odważny,stał na drodze mojego psa.Nie cofał się-to mój Gucio został przeze mnie zabrany.Wydaje mi się,że mógłby psu przyłożyć łapą po nosie.
Moja p.Maria już wie o nim-będziemy łapać by się z kolosem zapoznać.Ciekawe czy chociaż kastrowany?
Już nie przeszkadzam-bardzo chciałam Pani opowiedzieć o przybyszu.
Elżbieta
Elżbieta

Post » Sob mar 13, 2010 23:04 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

spokojnej nocy.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob mar 13, 2010 23:38 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ja pitolę,mam po trochu poczucie winy ,że rozpętałam niechcący jakąś niemiłą sytuację ....naprawdę nie zamierzenie :(
chciałam tylko pomóc w znalezieniu wolontariuszy tam na miejscu którzy mają trochę czasu i chcą poświecą go właśnie nikomu innemu jak tylko kotom.Wiem że ta fundacja u mnie w mieście pomaga karmicielką i cały czas współdziałają ze sobą więc dlaczego by nie spróbować.
Ja bardzo chętnie zaadoptuję 2 koty jeśli macie wolne do adopcji o imieninach Myszka i Majka to takie właśnie poproszę ,bo moje 2 kotki tak się nazywają ,jeśli nie to mogę inne :1luvu:
I naprawdę nie ma co się przepychać i oskarżać wzajemnie bo i po co?! przecież jeśli ktoś tu zagląda to tylko dlatego,że łączy wszystkich wspólny cel.......opieka i pomoc jak największej gromadzie kotów....tak przynajmniej myślę .
Życzę wszystkim dobrej nocy.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie mar 14, 2010 0:51 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Serum niepotrzebnie masz wyrzuty sumienia. Odpowiedziałam na pw. :)

Jeśli chodzi o kotki do Adopcji to niestety mamy jedną Myszkę ale ma Swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie.Majeczki tez nie mamy. Ale mamy za to Dinę i Honoratkę. Jeśli sobie życzysz zmienimy im imiona.Dziękujemy Pięknie i czekamy na Twoją decyzję. :D

DINA

Obrazek

HONORATKA

Obrazek
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie mar 14, 2010 0:55 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Cindy pisze:To my dziekujemy w imieniu kotkow Izuniu, ze jestes.Co te biedactwa zrobily by bez Ciebie, gdyby Ciebie przy nich nie bylo? My swoimi najcieplejszymi myslami z oddali nie moglibysmy w zaden sposob im pomoc - pomimo najszczerszych checi.To TY - dbasz o nie i Tobie zawdzieczaja zycie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ach Cindy, Ty to umiesz człowieka na Duchu podnieść. :1luvu:

iza71koty

Post » Nie mar 14, 2010 1:36 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

sebriel pisze:To powiedz mi JAK mamy pomagać Izie, żeby według ciebie- ta pomoc była wystarczająca?
TOZ za pośrednictwem Pixi znalazł nowe domy dla kilkunastu kotów- mało.
Dał leki, jedzenie, koce - mało
Osoby prywatne zorganizowały zbiórki jedzenia- mało
Gdy była potrzeba- natychmiast znalazły się budki.

Czy tobie nie przyszło na myśl, że my również pomagamy na tyle, na ile możemy?
Że my również mamy koty, które potrzebują pomocy, i nie stać nas na pomoc w zakresie finansowym?
Że możemy mieć przepełnione domy tymczasowe, i nie móc przyjąć kolejnych kotów?
Że- na przykład ja- możemy mieszkać zbyt daleko od Izy, i nie móc przyjeżdżać pomagać jej w karmieniu kotów?

I wybacz- ale uważam, że to nie ja powinnam po cichutku zniknąć- żebyś mogła powiedzieć- "nikt Izie nie pomaga, tylko my z forum "miau""?

I poza tym, wydaje mi się, że to Iza powinna napisać jakiej konkretnie pomocy potrzebuje i oczekuje. Od NAS ze Szczecina. Od "Tych złych".

Sebriel, podpisuję się pod Twoimi słowami. Poza tym, uważam, że osoby ze Szczecina niebędące izą71koty mają pełne prawo poczuć się dotknięte, gdy ktoś o ich sposobie działania wypisuje rzeczy niezgodne z obiektywną prawdą. I to niekiedy w niesmaczny i wręcz wulgarny sposób... Czuję się naprawdę zażenowana tym wątkiem. :roll:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie mar 14, 2010 8:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Reddie, tylko dwa słowa: takiej ilości wulgaryzmów, jakiej Iza musiała wysłuchać i wyczytać, takiej ilości drwin nie widziałam na żadnym wątku. Jechano równo po niej nie przebierając w słowach, kiedy jeszcze nie umiała się obronić. Nie pisz o wulgaryzmach, bo to Wy same sprowokowałyście. TO jest niesmaczne. Pomagacie kotom , to pomagajcie. Ale nie przeszkadzajcie Izce w tym co robi. To jest jej wątek. Tak jak została wyproszona z Waszego, tak teraz Wy opuśćcie ten.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie mar 14, 2010 8:52 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam w śnieżną niedzielę (bo u mnie wróciła zima 8O )
Iza....moja prośba już nie aktualna ,bo wiadomość przeczytałam wcześniej niż weszłam na forum i zobaczyłam fotki kotków PIĘKNE SĄ :1luvu: i nie zmieniaj im imion niech zostaną przy swoich . Myślałam tylko o jakimś zbiegu okoliczności jeśli nie ma to niech pozostanie tak jak jest.
Teraz poproszę o przeprowadzenie mnie przez formalności adopcji i do DZIEŁA.....już nie mogę się doczekać :lol:
Jutro czeka mnie też prawdziwe wyzwanie ,bo będę kompletować nową wyprawkę dla kotka chorego na białaczkę :cry: który mieszka w domu tymczasowym....... mam nadzieję że mu się spodoba :ryk:

serum

Post » Nie mar 14, 2010 8:53 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Wysłało mi się dwa razy :(

serum

Post » Nie mar 14, 2010 9:04 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

serum pisze:Witam w śnieżną niedzielę (bo u mnie wróciła zima 8O )
Iza....moja prośba już nie aktualna ,bo wiadomość przeczytałam wcześniej niż weszłam na forum i zobaczyłam fotki kotków PIĘKNE SĄ :1luvu: i nie zmieniaj im imion niech zostaną przy swoich . Myślałam tylko o jakimś zbiegu okoliczności jeśli nie ma to niech pozostanie tak jak jest.
Teraz poproszę o przeprowadzenie mnie przez formalności adopcji i do DZIEŁA.....już nie mogę się doczekać :lol:
Jutro czeka mnie też prawdziwe wyzwanie ,bo będę kompletować nową wyprawkę dla kotka chorego na białaczkę :cry: który mieszka w domu tymczasowym....... mam nadzieję że mu się spodoba :ryk:

Witaj Serum, fajnie, ze jesteś :D U mnie też biało, a właściwie to jest biało-mokra breja :? Pada od wczoraj bez przerwy.

Ale szczęściarz z tego kociaczka, nawet wyprawke dostanie :ok: Jesli ma taka opieke na pewno wyzdrowieje, czego mu życze z całego serca :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 14, 2010 10:34 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

reddie pisze:
sebriel pisze:To powiedz mi JAK mamy pomagać Izie, żeby według ciebie- ta pomoc była wystarczająca?
TOZ za pośrednictwem Pixi znalazł nowe domy dla kilkunastu kotów- mało.
Dał leki, jedzenie, koce - mało
Osoby prywatne zorganizowały zbiórki jedzenia- mało
Gdy była potrzeba- natychmiast znalazły się budki.

Czy tobie nie przyszło na myśl, że my również pomagamy na tyle, na ile możemy?
Że my również mamy koty, które potrzebują pomocy, i nie stać nas na pomoc w zakresie finansowym?
Że możemy mieć przepełnione domy tymczasowe, i nie móc przyjąć kolejnych kotów?
Że- na przykład ja- możemy mieszkać zbyt daleko od Izy, i nie móc przyjeżdżać pomagać jej w karmieniu kotów?

I wybacz- ale uważam, że to nie ja powinnam po cichutku zniknąć- żebyś mogła powiedzieć- "nikt Izie nie pomaga, tylko my z forum "miau""?

I poza tym, wydaje mi się, że to Iza powinna napisać jakiej konkretnie pomocy potrzebuje i oczekuje. Od NAS ze Szczecina. Od "Tych złych".

Sebriel, podpisuję się pod Twoimi słowami. Poza tym, uważam, że osoby ze Szczecina niebędące izą71koty mają pełne prawo poczuć się dotknięte, gdy ktoś o ich sposobie działania wypisuje rzeczy niezgodne z obiektywną prawdą. I to niekiedy w niesmaczny i wręcz wulgarny sposób... Czuję się naprawdę zażenowana tym wątkiem. :roll:

Piszesz o wulgaryzmach, braku obiektywnej prawdy i ogólnym zniesmaczeniu. Przez kilka kojelnych części to ja musiałam czytać wulgaryzmy i niewybredne drwiny skierowane do mnie. I wtedy, gdy to ja i moja rodzina byłam obrażana, było wszystko w porządku. :roll:

Na zadnym innym watku nigdy nie spotkałam sie z czymś takim, zeby osoba proponująca pomoc rozliczała kogoś z poświeconego czasu, srodków, wytykała zebrana karmę czy bycie DT, który sama zaproponowała, :roll:

Koty zgineły bo pani Ispektor nie podjęła trudu walki o nie. I nie pisz tu znowu o bieganiu po krzakach, bo odmówiła przesłania zdjęć, które zrobiła. To też byłaby pomoc. Ile razy wykrzyczano mi tu na watku te wszystkie gesty pomocy? :(

Dzięki Forum zniszczono moja długoletnia znajomość z Karmicielką z która mogłam wiele dobrego jeszcze zrobić i doprowadzono że po raz kolejny zostałam sama i ja, i ona
.
:(

iza71koty

Post » Nie mar 14, 2010 10:36 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kochani zajmę sie wieczorem, po karmieniu, nową częścią watku. Wszystkich Zapraszam Bardzo Serdecznie. :D

iza71koty

Post » Nie mar 14, 2010 10:37 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

serum jeśli możesz zorganizować pomoc dla kotów pani Izy to będzie to wielka sprawa

wypada tylko trzymać kciuki żebyś była tą jedną jedyną która będzie w stanie zadowolić Izę i sprostać jej wymaganiom
bo dotychczas ci którzy ją znają nie dali rady

Afatima ty jesteś specjalistką w obrażaniu ludzi ale tym razem sobie daruj
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie mar 14, 2010 10:50 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

:ryk:
sie witam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]