„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Obsługa naćpanego Przemysia jest łatwiejsza [w jakimś sensie ] ale też i zabawniejsza. To nie jest tak, jak było z Ofinem - podać relanium, zamknąć w kontener i niech sobie kapie co ma kapać. Nenene. Przemyś ma fazę i zachowuje się po środkach odurzających, jak po... środkach odurzających.
`Oooo, a co tu masz? O strzykaweczka... A co robisz? Wenflon przetykasz, no no. A daj pomogę ci łapką, nie nie tą, drugą też mogę ci pomóc. A co do za wężyk? Fajny! Dawaj! Nie? nie mogę? czemu??? Dobrze będę leżał. Ale tylko na pleckach - głaszcz mój łysy brzuszek. NIE!!! NIE PÓJDĘ DO KONTENERKA!!!! Na kolankach chcę!! Dobrze, będę grzeczny, tylko troszkę pogryzę ci palce. No tylko troszkę... co? nie mam wyczucia? też coś. Mam wyczucie. Zobacz. Tak tylko lekko łapię twoje udo.`
Jestem cała poszczypana. Podawanie naćpanemu Przemysiowi kroplówki to niezły ubaw.
Dostałam info od Doc - kał czysty. Na razie nie stwierdzono żadnych pasożytów, jaj i pierwotniaków. Chyba uśmiechnę się do Sylwki o testy na lamblie.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
Wczoraj też wyglądał zabawnie, te niezborne ruchy, wzrok zawodowego ćpunka szczęście, że pomocny, szkoda że trzeba premedykować mój sierściuch kudłaty obrażony po wczorajszym wąchaniu moich spodni nie gada ze mną, nawet olał mnie w kuchni wyszedł dumnie pokazując swój tył nie spał u mnie w pokoju znaczy muszę napisać kolejne przykazanie: nie będziesz brać na kolana innych kotów niż mnie