Wiem, że okres kiepski na na adopcje ale może...?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sin pisze:Tak sobie pomyślałam (pewnie upierdliwa baba jestem) mogę ściągać ze stronki PKDT zdjątka i kontakt i robić ogłoszonka w sklepie zoo? Bo kurcze tak bez zgody to goopio...to siem pytam
Sin pisze:Tak sobie pomyślałam (pewnie upierdliwa baba jestem) mogę ściągać ze stronki PKDT zdjątka i kontakt i robić ogłoszonka w sklepie zoo? Bo kurcze tak bez zgody to goopio...to siem pytam
Sin pisze:nabijają się ze mnie :crying;
kinga-kinia pisze:Sin pisze:nabijają się ze mnie :crying;
Już nie wspomnę ile fantów mam a nie ma komu bazarki robić![]()
magdalenas pisze:bylam w stoczni w sobote, od tego co widzialam peklo mi serducho. duzo kotow zasmarkanych, zaropialych. jakas plaga. w kazdym miejscu, przynajmniej jeden kot chory. najgorzej bylo tam kolo niebieskich budek (? kanalow, tego nazewnictwa nigdy nie zapamietam). za plotem spal kot i mnie nie slyszal. chodzilam obok, tracalam go trwa, a on nic. juz myslalam, ze sie nie obudzi i to jego koniec. cale szczescie ze wstal w koncu, ale ledwo co na oczy widzial. kolejna kotka cala zasmarkana, kichajaca wyszla z kanalow, nie chciala jesc. wyglada na to, ze to jakis wirus i przelazi z jednego na inne. kolo dyspozytorni bury kot z glutami i sklejonym okiem, kolo przychodni ten z grzybem, to niedlugo bedzie lysy, kichal (dodatkowo mnie podrapal, bo sie doczekac nie mogl sardynek, ktore mieszalam z jedzeniem z puszek)
mam wiec pytanie jak wyglada kwestia lapanek i leczenia? czy UM nadal daje kase? same sobie nie poradzimy. ja moge wylozyc na leczenie 1-2 kotow, ale nie w tym rzecz, bo tam jest z 10 takich, ktore wymagaja szybkiej wizyty u weta.
tez chcialabym, zeby te koty byly zdrowe i mialy pelne brzuchy, ale jedzenia brak, kasy brak, czuje bezsilnosc wobec ciaglych problemow. przepraszam za moje narzekanie, ale zalamalam sie jak tam bylam i zobaczylam jaka jest sytuacja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości