Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 8:15 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kubuś to kocię od działkowej koteczki która tez szuka domu (niestety nie ma jej zdjęć a jest czarno - biała). Kubuś ma około 4 miesiące i jest odrobaczony, zostanie tez zaszczepiony.
ObrazekObrazek

Kiara
ObrazekObrazek

Bielinka - to córka Śnieżki ma około 4 miesięcy i jest troszkę lękliwa, jest odrobaczona i za niedługo zostanie zaszczepiona.
ObrazekObrazek

Prima tokoteczka, która do człowieka wciąż podchodzi z dystansem, bywa że ugryzie, drapnie, ucieknie ale Powoli jednak zaczyna się przekonywać, przychodzi na kolanka, upomina się o mizianie. Prima ma 4 lata, ma usunięty kawałek języka ze względu na paskudztwo, które kiedyś zaatakowało jej pyszczek, jest wysterylizowana, zdrowa i zaszczepiona.
ObrazekObrazekObrazek

Wszystkie te kotki szukają domków, prosimy o pomoc w robieniu im ogłoszeń, by szybko znalazły swój DS

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie wrz 27, 2009 12:04 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

ooooooooo, nawet nie wiesz, jak mi pomoglas tym przypomnieniem :) Przebicie sie przez 3 czesci watku mrusiowego w celu znalezienia zdjec i opisu kotkow (sa porozrzucane troche) zajmuje sporo czasu. :) Ide wrzucic kolejne foteczki :) Miau :)
A mrusie na pierwsza :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 27, 2009 13:19 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Ponieważ najpiękniej zakładały wątki Korciaczki.
Ja niestety nie mam czasu w tej chwili na tak wspaniałe zaczęcie, dletego pozwoliłam sobie skorzystać z ciężkiej pracy Korciaczek. Mam nadzieję, że mi wybaczycie

Zapraszam
viewtopic.php?f=1&t=100760&start=0
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie wrz 27, 2009 13:57 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

czyli ofivjalnie oglaszamy: KONIEC CZ.3 ZAPRASZAMY NA CZ 4 :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon wrz 28, 2009 11:23 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

OK, czyli prosimy o zamknięcie cz. III i zmianę tytułu wątku - Morelka się przecież znalazła :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

[poprzednia]