Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
borosia pisze:Np to super. W takim razie prosze o troche zdjec Atika.
Coby nie zanudzać , podaję swój mail. s.bor@wp.pl
Z przyjemnoscia ponownie zapoznam sie z Atikiem.
A kto wie... moze i go odwiedzę. Mnie duzo nie trzeba, zapalam zelówy i w droge..![]()
Szymkowa pisze:szamanka pisze: Tak na przykład było ze Skarbiną - długo o nią wlczyłam i przez to chyba pokochałam jak dziecko - kiedy trzeba było ją oddać po prostu nie mogłam, to było ponad moje siły.
Ja też uległam urokowi tego przesłodkiego pysia.
andziula20 pisze:A ja tego nie rozumiem, jak zostawialiśmy pościel na wierzchu to nam też zaczęły lać, Adaś i Majka, cały narożnik capił, teraz chowamy pościel i już drugi tydzień spokój, demolować -demolują to w końcu żywe istoty a nie zabawki. Czy ludzie o tym nie wiedzą jak decydują się na zwierzę?? U nas Whisky była krótko (ze 3 może 4 tyg) ale ani razu nie załatwiła się poza kuwetę, ja nie rozumiem tego...
borosia pisze:A jesli chodzi o sikanie... to wlasnie mój Kacper ( to ten na dole bialo szary) wlaśnie uczy nas porzadku. co znajdzie na podlodze - sik,,,Moje kozaki tez - sik ...
No teraz jak przychodze do domu to butki w łapke i do szfy myk...
![]()
![]()
I tak koty ucza nas porzadku. A co![]()
Szymkowa pisze:szamanka pisze: Tak na przykład było ze Skarbiną - długo o nią wlczyłam i przez to chyba pokochałam jak dziecko - kiedy trzeba było ją oddać po prostu nie mogłam, to było ponad moje siły.
myszaq pisze:hej Alu
tak a propos planowanych frecich spacerków na bolko- czy Twoje dziewczyny są szczepione? jezeli tak to czym
przy okazji podsyłam linka do tematu o frecich zniszczeniach
http://www.fretki.org.pl/forum_new/view ... f=17&t=273
pozdrawiam
behemocia pisze:Szymkowa pisze:szamanka pisze: Tak na przykład było ze Skarbiną - długo o nią wlczyłam i przez to chyba pokochałam jak dziecko - kiedy trzeba było ją oddać po prostu nie mogłam, to było ponad moje siły.
CUDO![]()
![]()
szamanka pisze:Whiski na razie bardzo przeżywa zmianę miejsca, jest niedotykalska, warczy - nawet na swoją mamę i siostrzyczkę - siedzi na szafie z miną: "ani mi się waż do mnie podejść", ale na szczęście je więc myślę, że wszystko będzie dobrze.
behemocia pisze:Widziałam na zdjęciu jak wygląda dorosła Skarbinia, jest dostojna w swojej Kociej piękności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 296 gości