Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marivel pisze:Katia K. pisze:Sprawdzałam, czy przelew z Fanimani poszedł i wyświetliło mi, że do 31 lipca, czyli do niedzieli, trwa promocja, która polega na tym, że jeżeli ktoś, korzystając z tego linka:
https://fanimani.pl/zaproszenie/698/051 ... 973a40761/
zrobi zakupy przez Fanimani właśnie, Szare, bure i łaciate, czyli Powszechna Sterylizacja otrzyma 10 zł, niezależnie od tego, jaką organizację wesprze ta osoba.
Pomyślałam, żeby wstawić ten link w podpis, ale nie piszę za dużo i nie w popularnych wątkach, więc przeszłoby to nie zauważone.
Może tu zajrzy ktoś, kto jeszcze z Fanimani nie korzysta, a chciałby zacząć
Zajrzałam, zarejestrowałam się na Fanimani. Ale nijak nie mogę zrobić zakupów. zooplus muli, mieli i wyrzuca. Próbowałam kilka razy
Zaproś znajomych do skorzystania z FaniMani.pl przesyłając im Twój unikalny link
Jeżeli, ktoś zarejestruje się poprzez Twój link i dokona transakcji u jednego z naszych partnerów na kwotę co najmniej 5 zł, to dla wspieranej przez Ciebie organizacji zostanie naliczona darowizna w kwocie 10 zł. Promocja trwa do 31 lipca 2016.
Do rejestracji działań generowanych z Twojego linku używamy plików cookie. Dlatego następujące terminy są ważne, byśmy mogli prawidłowo przypisać darowiznę;
Po pobraniu link ważny jest przez 14 dni.
Znajomy powinien się zarejestrować w ciągu 30 dni, od momentu kliknięcia w Twój link.
Powinien w ciągu 60 dni od momentu rejestracji dokonać pierwszej transakcji w dowolnym sklepie partnerskim - przechodząc do sklepu przez serwis fanimani.pl.
Darowiznę naliczoną w ten sposób przekażemy wspieranej przez Ciebie organizacji, niezależnie od tego, którą organizację wesprze Twój znajomy.
FElunia pisze:Zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=176048
Katia K. pisze:marivel pisze:Katia K. pisze:Sprawdzałam, czy przelew z Fanimani poszedł i wyświetliło mi, że do 31 lipca, czyli do niedzieli, trwa promocja, która polega na tym, że jeżeli ktoś, korzystając z tego linka:
https://fanimani.pl/zaproszenie/698/051 ... 973a40761/
zrobi zakupy przez Fanimani właśnie, Szare, bure i łaciate, czyli Powszechna Sterylizacja otrzyma 10 zł, niezależnie od tego, jaką organizację wesprze ta osoba.
Pomyślałam, żeby wstawić ten link w podpis, ale nie piszę za dużo i nie w popularnych wątkach, więc przeszłoby to nie zauważone.
Może tu zajrzy ktoś, kto jeszcze z Fanimani nie korzysta, a chciałby zacząć
Zajrzałam, zarejestrowałam się na Fanimani. Ale nijak nie mogę zrobić zakupów. zooplus muli, mieli i wyrzuca. Próbowałam kilka razy
Jest taki regulmin:Zaproś znajomych do skorzystania z FaniMani.pl przesyłając im Twój unikalny link
Jeżeli, ktoś zarejestruje się poprzez Twój link i dokona transakcji u jednego z naszych partnerów na kwotę co najmniej 5 zł, to dla wspieranej przez Ciebie organizacji zostanie naliczona darowizna w kwocie 10 zł. Promocja trwa do 31 lipca 2016.
Do rejestracji działań generowanych z Twojego linku używamy plików cookie. Dlatego następujące terminy są ważne, byśmy mogli prawidłowo przypisać darowiznę;
Po pobraniu link ważny jest przez 14 dni.
Znajomy powinien się zarejestrować w ciągu 30 dni, od momentu kliknięcia w Twój link.
Powinien w ciągu 60 dni od momentu rejestracji dokonać pierwszej transakcji w dowolnym sklepie partnerskim - przechodząc do sklepu przez serwis fanimani.pl.
Darowiznę naliczoną w ten sposób przekażemy wspieranej przez Ciebie organizacji, niezależnie od tego, którą organizację wesprze Twój znajomy.
Czyli wynika z tego, że nie musisz robić od razu zakupów, masz czas do 24 września
muza_51 pisze:Uprzejmie informuję ,że dzisiaj Marta nastawia klatkę -łapkę na pierwszą kotkę.Sterylizacja jutro.
Nevra pisze:wiem, że jest takie zagrożenie, ale skoro nie chce dać kotki na sterylizację, to co ja mogę innego? wątpię, by mi ją dała do siebie, a moja kotka przy ostatnim 2 tygodniowym tymczasie musiała być na lekach antydepresyjnych, coby nie dostawała świra, więc czarno to widzę takie nagłe oswajanie jej i to z dziką kotką ^^ (ona sama też była dzika, długa historia skąd się u mnie wzięła i czemu trzymam półdzika w domu).
wpadłam na pomysł, by poprosić tę babkę, by rozniosła info o możliwości wysterylizowania kocic na koszt fundacji, skoro we wsi "każdy tak robi porządek z kociętami"... A nuż ktoś się zdecyduje i może za nim pójdą następni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości