zobaczcie na której stronie jesteśmy

i co teraz powinnam zrobić ?
może jeszcze na razie piszmy tutaj a ja w tym czasie przygotuję pierwszy post do nowego wątku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
baku1986 pisze:Dziewczynki...podaje wyniki, pierwszy pomiar to ten z maja, drugi to ten dzisiejszy a w nawiasie norma:
Leukocyty: maj 9.0 > lipiec 10.9 [norma 6.5-19.5]
Erytrocyty: maj 5.34 > lipiec 3.39 [norma 6.5-12]
Hemoglobina: maj 8.0 > lipiec 4.8 [norma 9-15]
Hematokryt: maj 22.93% > lipiec 14.2% [norma 25-47]
Jak widzicie wyniki się bardzo pogorszyły.
AgaPap pisze:Dziewczyny ja mam jedną strzykawkę aranespu niewykorzystaną. Leży sobie w lodówce od grudnia.
Była przeznaczona dla mojego Felusia, któremu w momencie siadły nerki, ale odszedł dzień przed jej dostarczeniem.
Podobno jest to jedno z lepszych epo.
Ważność ma do 2014 z tego co pamiętam.
Może Dyziowi się przyda.
gpolomska pisze:Oczywiście, jeśli się wejdzie na poziom bardzo dokładny, wyjdą różnice, ale efekt będzie ten sam.
To trochę jak czasem coś komuś z komputerami tłumaczę - robię uproszczenia, od których by się purysta informatyczny wywrócił - tylko moim celem jest komuś dać jako taki obraz a nie wykazać się znajomością czegoś, co dla kogoś będzie chińszczyzną.
gpolomska pisze:Przypadki znam tylko z netu przeczytane - żaden wet jeszcze mi akurat tym kota nie dobił (...)
gpolomska pisze:Ale jeśli uważasz, że nie ma ryzyka... cóż - jak dla mnie to każdego kota każdy może sobie dowolną chemią traktować: jego rzecz. Niektórzy też namiętnie stosują interferon bez brania pod uwagę wielu czynników i twierdzą, że jest super dla każdego kota zawsze.
Mniejsza z tym - i tak Baku i wet będą decydowali (plus zapewne KOTYlion wraz ze swoim lek. wet.) - ich decyzja, ich odpowiedzialność. Mi to jest wszystko jedno, co zrobią - ważne, żeby Dyziowi się poprawiło.
Za Dyzia![]()
![]()
pixie65 pisze:Przy okazji: czy Dyzio miał mierzone ciśnienie?
Czy gdzieś w wątku są wyniki badania moczu, usg?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1731 gości