hehe super!Czy ja to mogę wrzucić na nasze FB?
Możecie możecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hehe super!Czy ja to mogę wrzucić na nasze FB?
Witam
Na moim osiedlu mieszka kot,wyraznie bezdomny,dorosly i dziki;/
Dokarmiam go tak jak inne koty ,wczoraj zauwazylam ze syczy co mnie zaniepokoilo bo wczesniej tego nie robil.Poprostu uciekal,dzis wychodzac z psem na spacer zauwazylam ze kot jest ewidentnie chory.
Niestety ja nie mam warunkow by go zabrac,nie moge udostepnic nawet piwnicy( nieprzyjazni sasiedzi z ktorymi piwnice dzielimy) w mieszkaniu tez nie da rady bo mam psa nienawidzaego kotow a nie ma jak kota odseparowac
Czy bylabym mozliwosc zeby ktos od Was zlapala kota,podrzucil go do jakiejs lecznicy?
Ja niestety nie mam nawet transporterki,kiedys probowalam zlapac osiedlowa kotke w pozyczona klatke-lapke(od kociego zycia) ale kotka sie nie zlapala a ten kocur tez jest za cwany i nie podchodzil a proboalam tydzien;/ Moze macie jakis pomysl,szkoda mi kota bo nie chce zeby umieral gdzies pod krzakiem;/
viris pisze:Dziewczyny Saska dostała ruję (zwariować można), kiedy najlepiej ciachać? No i gdzie? Bo u jednego weta usłyszałam cenę 250 zł
i trochę mnie zmiotło..
ania_k pisze:Świetny pomysł z tym kalendarzem! Kupiłam od razu... Lepszy od niejednych firmowych. A i bezinteresowna pomoc dla kotów gwarantowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 713 gości