Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mulesia pisze:AYO pisze:Babajaga jest wyjechana na krótki urlop.
Wiemy kiedy wraca?
AYO pisze:Mam pomysła![]()
Mamy teraz swojego człowieka w administracji forum. Może poprosimy alix76 po starej znajomości, żeby nam założyła tymczasowy wąteczek z ankietą, który potem się przepisze na nową szefową.
Co wy na to?
Mulesia pisze:AYO pisze:Mam pomysła![]()
Mamy teraz swojego człowieka w administracji forum. Może poprosimy alix76 po starej znajomości, żeby nam założyła tymczasowy wąteczek z ankietą, który potem się przepisze na nową szefową.
Co wy na to?
Dobry pomysł, ale ankietę bedzie można chyba zrobić dopiero jak się wypowiedzą pozostałe kandydatki.
Musimy wiedzieć, czy w ogóle są zainteresowane kandydowaniem.
psiama pisze:Trini, super, że chcesz nadal prowadzić nasze sprawy finansowe !![]()
Becia ja się absolutnie nie gniewam. Ja rozumiem, nie naciskam.
AYO, gratuluję postawy.
Dzewczynki, może któraś tak po prostu czuje się na siłach i wie, że to rola dla niej - prosimy o reprezentowanie i zapis do głosowania !
Dolabro, kciuki za zdrowie !![]()
Asiunia, koteczka kotka .... ech....Kak masz możliwość - ciachaj !
Dobre serducho masz kobieto
![]()
Mulesiu, ciepło mi się na sercu robi jak czytam o Gosi (mojej imienniczce), a teraz jeszcze jej mama. Super, ze się zajęłaś tematem
![]()
![]()
Gdzieś ostatnio czytałam, że serwery wytrzymnują już wątki ponadstustronicowe ... Czy to prawda ? Może alix coś podpowie ?
alix76 pisze:Czarownice, tak na szybko, bo jestem w pracy - jestem zaszczycona zaufaniemwątek, jeśli sobie życzycie, założę wieczorem. Chyba lepiej nie przeciągać za bardzo ponad 100 stron, jeśli można tego uniknąć.
Ankietę mogę dokleić późnej. Ma do 10 pozycji. Ankieta jest anonimowa, więc warto, żeby głosująca zaznaczyła na wątku fakt oddania głosu a Mulesia to zliczyła. Jeśli jej zliczenie będzie równie ilości głosów w ankiecie - wybory są ważne.
Po wyborach poproszę o przepisanie wątku na Pierwszą Miotłę - Elektkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Blue, Maniek19 i 70 gości