Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 19:55 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

darialekarzyk pisze:Ujawniam się:) Jestem mamą tymczasową Majeczki:) z Olsztyna

Witaj na forum bardzo serdecznie i dziękuję za opiekę nad Majeczką.Szkoda ,,ze domku nie widać ale i u nas cisza.Jak z ogłoszeniami czy moze pomóc w ogłoszeniach czy Majeczka ma dużo ogłoszeń?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sty 09, 2012 22:00 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Chyba jednak muszą umierać, tylko czy dowartościowanie siebie pomoże, uczyni ich umieranie lżejszym, czy będzie im łatwiej i lżej w cierpieniu, oby nigdy nie miały rozumu i zadufania człowieka, niech dalej pozostaną kotami, tego im życzę.
joanna3113

Post » Pon sty 09, 2012 22:08 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

darialekarzyk pisze:Ujawniam się:) Jestem mamą tymczasową Majeczki:) z Olsztyna

I ja witam serdecznie :)
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 09, 2012 22:12 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

joanna3113 pisze:Chyba jednak muszą umierać, tylko czy dowartościowanie siebie pomoże, uczyni ich umieranie lżejszym, czy będzie im łatwiej i lżej w cierpieniu, oby nigdy nie miały rozumu i zadufania człowieka, niech dalej pozostaną kotami, tego im życzę.

Asia, a bazarki jako finansowanie?
Założyłam ten z ciuszkami, podbijałam, ale samej też mi ciężko. Może masz coś jeszcze co mogłybyśmy wystawić? Mogę go zrobić ja, możemy wspólnie. Nie mam teraz fantów, którymi mogłabym wspomóc.
Napisz w wątku, którym założyłaś, że potrzebne wsparcie. Nie ma nic do stracenia.
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 09, 2012 23:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

po_prostu_kaska pisze:
joanna3113 pisze:Chyba jednak muszą umierać, tylko czy dowartościowanie siebie pomoże, uczyni ich umieranie lżejszym, czy będzie im łatwiej i lżej w cierpieniu, oby nigdy nie miały rozumu i zadufania człowieka, niech dalej pozostaną kotami, tego im życzę.

Asia, a bazarki jako finansowanie?
Założyłam ten z ciuszkami, podbijałam, ale samej też mi ciężko. Może masz coś jeszcze co mogłybyśmy wystawić? Mogę go zrobić ja, możemy wspólnie. Nie mam teraz fantów, którymi mogłabym wspomóc.
Napisz w wątku, którym założyłaś, że potrzebne wsparcie. Nie ma nic do stracenia.

O fanty na bazarki musze poprosić osoby które mają cos do zaoferowania, przeszłam pp więc nawet nie jestem wstanie pociągnąć bazarku. O wsparciu napiszę jak zmienię tytuł. Mój wpis dotyczy czegoś zupełnie innego.

Możemy pisać piękne słowa, czarować ile umierających, ile potrzebujących i możemy pisać, ile żyć uratujemy obużając sie na słowa.

Ja mimo że tak krótko jestem, to po to, tylko żeby ratować koty, gdzieś mam układy, nienawiści, chce je po prostu ratować. Możemy zamknąć oczy i uszy. Czy przestaną cierpieć i umierać, czy poczujemy satysfakcję, pewnie niektórzy tak.
joanna3113

Post » Wto sty 10, 2012 1:32 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Przeczytałam na Kociarni że jest wirtualna adopcja dla kota ze Szczytna - super!!! Mam nadzieję, zę już niedłygo, jak tylko wpłyną pieniażki, kolejny kot ze schronu dostanie szansę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No jeszcze znów wspomnę, że w Warszawie jest dt dla Przylepy i wybranego przez Ciebie Basiu kotka ze schronu. A oferta z surowicą też nadal aktualna, no chyba że już nie będzie potrzebna - oby! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 10, 2012 8:42 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Bardzo się cieszę ,że jast więcej osób którym zależy na ratowaniu kotów i psów które potrzebują pomocy.Dziękuję więc wszystkim serdecznie którzy w jakikolwiek sposób oprzyczyniaja się do pomocy tym zwierzętom.Prowadzenie wątków i ich zakładanie,prowadzenie bazarków,ogłoszenia,wpłaty finansowe,transporty,DT ,pisanie i wspieranie wszystko jest niezwykle istotne w tym kołowrotku.Jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczna ,dzięki Wam wiele z tych kotów żyje dzisiaj w nowych domach ,wiele odeszło kochanych.Dziękuję. :1luvu: O Przylepie pamiętam i dopytam.

horacy 7

Post » Wto sty 10, 2012 9:34 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dziewczyny, staram się robić ogłoszenia...
na razie dla Belli u Joanny
a teraz dodałam kilka dla Matwieja...

Gdybym się nie odzywała, to znaczy, że problemy mnie przerastają :(
Maurycy tylko leży.
Taka wróciłam pełna nadziei po wizycie u weta.... :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sty 10, 2012 9:41 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

meksykanka, a co mówi wet o Maurycym? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 10, 2012 10:33 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Maja jest u mnie na forum stowarzyszenia ogłoszona i facebooku, powiedz gdzie mogłabym ją ogłosić to się za to zabiorę, a wątku oddzielnego nie ma założonego?

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Wto sty 10, 2012 13:02 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

darialekarzyk pisze:Maja jest u mnie na forum stowarzyszenia ogłoszona i facebooku, powiedz gdzie mogłabym ją ogłosić to się za to zabiorę, a wątku oddzielnego nie ma założonego?
Ja też nie umiem robić ogłoszeń ,może dziewczyny podpowiedzą.

horacy 7

Post » Wto sty 10, 2012 13:09 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kasiu na pierwszej stronie nie ma fotki koteczki biało-burej nowej ,w ostatniej turze fotek jej zdjecie jest po fotce Zoji następne na rękach.Robię listę do ogłoszeń byście miały kontrolę.
Nr 153 Fiodor
Nr 154 Salma nowa młodziutka tri
Nr155 Sonata nowa
Nr 152 Matwiej
Nr151 Kuro
Nr151 Wera
Nr11 Zoja
Nr 123 Madzia
Nr 76 Brygida
Nr 5 Syjam
Nr 14 Nikodem
Nr 156 Wenus

horacy 7

Post » Wto sty 10, 2012 13:48 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:
darialekarzyk pisze:Maja jest u mnie na forum stowarzyszenia ogłoszona i facebooku, powiedz gdzie mogłabym ją ogłosić to się za to zabiorę, a wątku oddzielnego nie ma założonego?
Ja też nie umiem robić ogłoszeń ,może dziewczyny podpowiedzą.

jest.Szalony Kot założył.
viewtopic.php?f=1&t=120970
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 10, 2012 16:45 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:Kasiu na pierwszej stronie nie ma fotki koteczki biało-burej nowej ,w ostatniej turze fotek jej zdjecie jest po fotce Zoji następne na rękach.Robię listę do ogłoszeń byście miały kontrolę.
Nr 153 Fiodor
Nr155 Sonata nowa
Nr 152 Matwiej
Nr151 Kuro
Nr151 Wera
Nr11 Zoja
Nr 123 Madzia
Nr 76 Brygida
Nr 5 Syjam
Nr 14 Nikodem
Nr 156 Wenus

Dodałam :)
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 10, 2012 16:50 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kasiu na pierwszej stronie nie ma fotki koteczki biało-burej nowej ,w ostatniej turze fotek jej zdjecie jest po fotce Zoji następne na rękach.Robię listę do ogłoszeń byście miały kontrolę.
Nr 153 Fiodor
Nr155 Sonata nowa
Nr 152 Matwiej
Nr151 Kuro
Nr151 Wera
Nr11 Zoja
Nr 123 Madzia
Nr 76 Brygida
Nr 5 Syjam
Nr 14 Nikodem
Nr 156 Wenus

Dodałam :)

Basia, nie zgadzają mi się imiona dla numeru 151 bo to Kuro, a Ty wpisałaś raz jeszcze numer 151 z imieniem Wera. Domyślam się, że to miało być imię dla innej kotki, tylko której?

I numer 156 bo to są maluszki, a Ty masz imię Wenus.
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]