PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 9:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

No i jadę.... Po 3h w pociągu mam dość, a zostało jeszcze 7...... :roll:

A siedzenia chociaż wygodne, to jak sama nazwa mówi są do siedzenia, nie da się za bardzo przyjąć na nich innej pozycji, zwłaszcza jak sąsiednie są zajęte.... :roll:

Minęłam Warszawę, pociąg opustoszał... ;) zaraz pewnie znowu się zapełni, ale chociaż przez chwilę się wywietrzy ;)
Byle do Sopotu... :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lis 07, 2011 9:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

AnnyLee pisze:Kotek został u rodziców ale przywożę mu jedzonko i jeżdżę do weterynarza, więc czy liczy się? :)
Na razie remont się przeciąga i pomieszkuję u przyszłych teściów i nie mam warunków na trzymanie kotka :( . Ale koteczka dzielnie na mnie czeka. Będzie to kotka rasowa z hodowli. Jak nauczę się wstawiać zdjęcia to pokarzę ją i kocurka.

Liczy się. Liczy.
Remont ? Współczuję.

Zdjęcia musisz wysłać w kosmos czyli umieścić np. na fotosiku ( oprócz fotosika jest wiele innych - sama oceń co dla Ciebie wygodne ).
Jak juz tam są, klikasz prawym przyciskiem myszy i kopiujesz adres zdjęcia.

Ten adres wstawiasz między IMG ( przycisk masz na ramką, w której piszesz post )

Charm. 10 godziń podróży? Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lis 07, 2011 9:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Z Katowic do Sopotu na szkolenie.... :roll:
wracać będę 12h, ale sypialnym tlk, ale w tą stronę tym razem nie mogłam jechać wcześniej żeby jechać w nocy i cały dzień mieć dla siebie nad morzem.... Ale co tam, 1/3 podróży mam za sobą, dam radę ;)

charm

Post » Pon lis 07, 2011 9:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Aja się tak zapytam, gdzie Siostra Prezes i nowy wąt..? :twisted:

charm

Post » Pon lis 07, 2011 9:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

W takim razie przedstawię go :)
Na imię ma Filemon chociaż każdy inaczej do niego mówi :) ja mówię "Filemonik", tata woła na niego "Ferdek" co mnie trochę denerwuje, nie wiem czemu, a mama mówi do niego "Filek". Jest trochę podobny do Filemona bajkowego, dużo białego i bure łatki. Ma 3-4 lata. W tym roku został wykastrowany. Niestety, jest kotem podwórkowym, od małego bardzo chciał zwiedzać świat i nie dało rady upilnować go w domu, nawet teraz nie chce wchodzić do domu :( Przyjaźni się z suczką Mini i razem śpią i się bawią.

Edit: Czy mogę prosić o numer konta?

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Pon lis 07, 2011 10:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

charm pisze:Aja się tak zapytam, gdzie Siostra Prezes i nowy wąt..? :twisted:

W pracy jestem :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 07, 2011 11:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

villemo5 pisze:
charm pisze:Aja się tak zapytam, gdzie Siostra Prezes i nowy wąt..? :twisted:

W pracy jestem :twisted:

oj faktycznie :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 07, 2011 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 07, 2011 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Wczoraj był dzień rzyganek.. :roll: 4 koty jeden po drugim.. 3 z nich mnie nie martwią, bo się trawki nażarły. Jeden za to rzygnął już w sumie 3 raz, zawsze przed tym krzyczy. Dziś nie dam rady do wet raczej :( Nie mam doświadczenia z rzygulącymi kiciami, bo moje w tym zakresie nie wykazują nadmiernej aktywności. Kicior poza tym nie wykazuje żadnych oznak chorobowych, nie wiem, co może mu być.

Jasdor - aaale piękna kota!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Marzy mi się takie czarne kudłate :love: jakby mi czarnych było mało :ryk:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Pon lis 07, 2011 13:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Mal spójrz wyżej ,jesteśmy już w następnej części czarownicowego wątku!!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia]