Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Klamka chyba się sprzedała, namawiam ich na parkę z Marszałekiem... może może. Fajkaźle.
annakreft pisze:Miszelino po twoim wyjściu Zyta wyszła z budki i piła z miseczki, Ibu chętnie je pacztecik Gourmeta, jak sprzątałam to zeszła na podłogę sprawdziła miseczki i pobawiła się myszkąSyrena zjadła dzisiaj tyle że aż miała okrągły brzuszek, wymiziałam ją przy jedzeniu aż się rozmruczała
lutra pisze:Klamka chyba się sprzedała, namawiam ich na parkę z Marszałekiem... może może. Fajkaźle.
Annazoo pisze:Dostałam mailowy opieprz od Allegrowicza w związku z aukcjami Miredy i Uszki. Faktycznie, pomyliły mi się fotki i w obu jest zajawką Uszka (chyba).
Dominiko, proszę, sprawdź te aukcje i zweryfikuj fotografie, poprawię wieczorem, te koty mienią mi się w oczach
Oprócz tego nasłuchałam się o praktykach afn z umowami, gdy człowiek chce tylko "coś zdrowego".
Panie Boże, składam reklamację. Chciałam tylko zdrowe ciało a już mi nawaliło to i tamto!
Tweety pisze:Annazoo pisze:Dostałam mailowy opieprz od Allegrowicza w związku z aukcjami Miredy i Uszki. Faktycznie, pomyliły mi się fotki i w obu jest zajawką Uszka (chyba).
Dominiko, proszę, sprawdź te aukcje i zweryfikuj fotografie, poprawię wieczorem, te koty mienią mi się w oczach
Oprócz tego nasłuchałam się o praktykach afn z umowami, gdy człowiek chce tylko "coś zdrowego".
Panie Boże, składam reklamację. Chciałam tylko zdrowe ciało a już mi nawaliło to i tamto!
dostaje odrobaczone, zaszczepione, zaczipowane, najczęściej ciachnięte, czasami poskładane do kupy za pomocą śrubek i gwoździ, nie płaci za to ani grosza a kot ma czelność się rozchorować. Normalne sku...two z naszej strony
Uszka ma więcej białego i idzie w piątek do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 93 gości