Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 10:35 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kurcze Dziewczyny.Netu wczoraj nie miałam. :roll: Skończyłam sprzatać chciałam sobie tutaj wejść i kaplica.Będe dzisiaj pozniej.Mam mase roboty.Oprócz tych podstawowych zajęć oczywiscie.Musze podejść po wyciag, załatwić trochę prywatnych spraw.Zapakować fanty z Bazarku.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 30, 2011 10:39 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

A tak bardzo mi zależało zeby wejść bo chciałam sie z Wami podzielic taką Radosna nowiną. :D :1luvu: Wiora :1luvu: :1luvu: :1luvu: zrobiła nam Prezent. :D Jestem Ogromnie zaskoczona.Kupiła dwa worki karmy Smille każdy po 4 kg i wow!!!Dwa tunele do zabawy dla kociaków. :D A najlepsze jest to ze te tunele mają dwa razy dłuższa długość, niż ten co kociaki mają obecnie.No bedzie zabawa :1luvu: i będzie bardzo smacznie. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :D :1luvu: Bardzo MOCNO. :D

iza71koty

Post » Śro lis 30, 2011 10:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Chciałabym Goraco Podziękować Marmotce :1luvu: za Wsparcie dla Szarusia.ANI&IZIE :1luvu: za Wsparcie dla Niuni i Czarnej Biedroneczki .Prosiaczki2 za Wsparcie dla Oczka :D oraz Ani i jej Nitro :1luvu: za Serducho i Pomoc dla Andzi i Trusi. :D Dziewczyny jesteście Kochane. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak również Gorąco Bardzo Gorąco podziekować Wspaniałym Osobom Licytujacym na naszych Bazarkach :1luvu: :1luvu: :1luvu: za Pomoc w przetrwaniu i Wsparcie na zakupy Swiąteczne dla kociaków. :D

iza71koty

Post » Śro lis 30, 2011 10:48 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Specjalnie Gorące Podziękowania należą sie również Ani :1luvu: czyli Skarbonce. :1luvu: Za ogromną prace i wkład w nasze Bazarki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziewczyna daje z Siebie po prostu wszystko. :D Dziękujemy Kochana. :D Nie dałabym sobie rady bez Twojej Pomocy.

iza71koty

Post » Śro lis 30, 2011 10:51 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:A tak bardzo mi zależało zeby wejść bo chciałam sie z Wami podzielic taką Radosna nowiną. :D :1luvu: Wiora :1luvu: :1luvu: :1luvu: zrobiła nam Prezent. :D Jestem Ogromnie zaskoczona.Kupiła dwa worki karmy Smille każdy po 4 kg i wow!!!Dwa tunele do zabawy dla kociaków. :D A najlepsze jest to ze te tunele mają dwa razy dłuższa długość, niż ten co kociaki mają obecnie.No bedzie zabawa :1luvu: i będzie bardzo smacznie. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :D :1luvu: Bardzo MOCNO. :D

super niespodzianka :catmilk: :catmilk:
dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro lis 30, 2011 10:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:Specjalnie Gorące Podziękowania należą sie również Ani :1luvu: czyli Skarbonce. :1luvu: Za ogromną prace i wkład w nasze Bazarki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziewczyna daje z Siebie po prostu wszystko. :D Dziękujemy Kochana. :D Nie dałabym sobie rady bez Twojej Pomocy.

nie ma za co :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro lis 30, 2011 11:08 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Jest Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: i dobrze o tym wiesz ile Cię to pracy i czasu kosztuje. :roll: :|

iza71koty

Post » Śro lis 30, 2011 11:21 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Dziewczyny mam takie pytanie .Czy Ktoś z Was może pamieta w jakim miesiącu znalazłam Bąbla.Czerwiec? Lipiec?Wiecie tego kociaka podrzuconego nam do budki Bogusia.Miał wtedy miesiac z hakiem.Pytam bo on tak wyrósł ,że ja go nie poznaję po prostu.Wczoraj spał obok Jogurta.Wygląda jak roczny kot prawie.Jajeczka mu urosły jeszcze trochę i trzeba zaraz kastrować.O dziwo to jedyny kot z którym Jogurt się zżył.Jak zobaczyłam jak sobie wczoraj leżą przytuleni...No miód po prostu.

iza71koty

Post » Śro lis 30, 2011 19:20 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:A tak bardzo mi zależało zeby wejść bo chciałam sie z Wami podzielic taką Radosna nowiną. :D :1luvu: Wiora :1luvu: :1luvu: :1luvu: zrobiła nam Prezent. :D Jestem Ogromnie zaskoczona.Kupiła dwa worki karmy Smille każdy po 4 kg i wow!!!Dwa tunele do zabawy dla kociaków. :D A najlepsze jest to ze te tunele mają dwa razy dłuższa długość, niż ten co kociaki mają obecnie.No bedzie zabawa :1luvu: i będzie bardzo smacznie. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :D :1luvu: Bardzo MOCNO. :D

super niespodzianka :catmilk: :catmilk:
dziękujemy :1luvu:

oj tam, oj tam
na zdrowie niech jedzą :catmilk:
promocja jest w zooplusie na smillę :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lis 30, 2011 20:46 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Nowy wątek czas zakładać :)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lis 30, 2011 22:21 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Megana pisze:Nowy wątek czas zakładać :)

Wiem Kochana ale nie zrobie tego dzisiaj.Zawaliłam dzisiaj kilka spraw.Nie wysłałam żadnej przesyłki, bo pół ponad dnia nie miałam wejścia na Miau.Nie miałam adresów.Druga sprawa to taka ze pisać też nie moge.Palec jest okropnie spuchnięty i jeśli do jutra nie pomoze mi Altacet, ide do Złotnika ciąć obraczkę.Mam juz dosyć.

Mam spuchniety palec nie tyle juz od kota, bo to wyleczyłam aloesem.To prawa reką.Jestem praworeczna.Tnę tą reką kocyki do budek, mam w niej wiecej siły ,więc częściej jej używam jak targam zakupy.Zrobił mi sie odcisk.Nad obraczka palec jest spuchniety.Pod też.Dzisiaj sie modliłam pod sklepem,zeby spotkać kogoś znajomego kto mi pomoze zanieść mięso do domu, bo ból nie do wytrzymania.Czuję sie jakbym miała pod obraczka żywa tkankę.Nie spotkałam nikogo.Nikt nie przechodzil, chociaż stałam tak kilka minut.

iza71koty

Post » Czw gru 01, 2011 22:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kurde ale miałam rewelacyjną koncówkę dnia.Weszłam reką a potem kolanem w kupę. :| Psią, kocią nie wiem. :roll: Paskudne uczucie.Fuj. :|

Przy śmietniku Stelci ktoś wyrzucił dwie płyty.Idealne na dach do budki.No to jedną zatargałam do Misia.Tam jest taki niski krzak i musiałam wejsc na czworaka.Przy okazji wybrałam wszystkie szmaty z drugiej budki i wyniosłam na smietnik.Jutro trzeba zanieść tam swieżynkę.Ale musze jeszcze pomysleć nad ta budka, bo chyba ją wymienie na dwójkę.

Drugą płyte zaniosłam do Rózi i Diny.Ja chwilowo zrobiłam tam taki manewr.Testuje nowe miejsce przy użyciu starej budki.Znaczy pozbierałam ja troche do kupy.Zaniosłam kocyki ale lada moment mam w planie sie jej pozbyć.Stoi tam na razie, bo to lepsze miejsce a chce wiedzieć czy jest tam bezpieczna.Chwilowo nie ma opadów.Góra jest uszkodzona.Bok cały też.Ale jest to na razie owiniete folia jako tako i dzisiaj to przykryłam z góry tą płytą.Odczekam jeszcze kilka dni i wymieniam jak nic sie nie bedzie dziać.

iza71koty

Post » Pt gru 02, 2011 16:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kochani mamy tu mały bazarek na jedzonko dla kotków :catmilk:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136470

zapraszamy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Sob gru 03, 2011 15:53 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Witam sobotnio :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Nie gru 04, 2011 12:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kochani.Przepraszam ze nie pisze, ale palec po przecieciu obrączki a właściwieto już cała ręka, tak daje mi popalić że szok po prostu.Robię co prawda krótkie wpisy na Bazarkach, zeby podziekować Licytującym ,ale musze odczekać aż sie sprawa trochę ułoży.Biore antybiotyk i lek przeciwbólowy.Jesli sie nie poprawi cóż czeka mnie wizyta u chirurga.Zaluję teraz że nie przeciełam tej obrączki wcześniej.To wszystko bardzo skomplikowało sprawe.Zeby było mało wczoraj zaczęła mnie potwornie boleć prawa noga w kostce.Wieczorem odkryłam spore opuchnięcie.Nie wiem od czego ,bo jakoś nie pamietam zebym sie uderzyła czy cokolwiek.
Prosze o chwilke cierpliwości.W piątek latałam dwa razy z przesyłkami na poczte, bo jest ich cała masa do wysłania.W poniedziałek zanosze ostatnią Bazarkowa porcję i chociaż to będzie juz z głowy.

Dzięki Ogromnej pracy Ani :1luvu: oraz Wielkim Sercom Osób Licytujących :1luvu: :1luvu: :1luvu: na naszych Bazarkach :D udało nam sie mam nadzieję zabezpieczyc koty na okres Swiąteczny i zgromadzic środki na zakup puszek, makaronu i miesa Co roku był wielki problem z tymi zakupami.Nie wypadało mi prosic na wątku, bo wiem ze każdy ma Swoje sprawy, Rodzinę dlatego w tym roku postanowiłam działać szybko i skutecznie ,tak aby i Wam tutaj głowy nie potrzebnie nie zawracac swoimi problemami.

Chwilowo mamy jeszcze suchą karmę.Ale ponieważ chciałabym zostawic troche tej lepszej Josery chociaż z dwa worki, poprosze Mire aby nam domówila na bieżace potrzeby Puriny ze środków które mamy jeszcze do wykorzystania.Nie bede też czekać do samego okresu przed swiatecznego, bo wiadomo jak to wtedy z przesylkami tylko kilka dni wczesniej domówię jeszcze cos suchego na Swięta i mam nadzieję ze jakos wytrwamy ten trudny okres.

iza71koty

[poprzednia][następna]