Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Właśnie - z jakimi badaniami Bejbi by musiała Vailet do Profesora się wybrać?
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Właśnie - z jakimi badaniami Bejbi by musiała Vailet do Profesora się wybrać?
Ja zabrałam wszystkie ... rtg też powinna zabrać, nie wiem, czy było usg robione?
katarzyna1207 pisze:Ziabolek odkrył, że ma OGON ... i ciągle sprawdza, czy to aby na pewno jego ogon jest ...Poza tym, niestety są pawiki ...
![]()
Profesor coś nie bardzo wywiązuje się z obietnicy ... do tej pory nie dał znaku życia ...
bulba pisze:Ziabolku, podoba ci się ogonek?![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Właśnie zadzwonił Profesor ... po obejrzeniu endoskopii skłania się do diagnozy eozynofilowego zapalenia jelit, wskazują też na to wyniki drugiej histopatologii ... Hyyyy ... ja już na początku lipca pytałam, czy to nie może być to ... Może bym tak w ramach uniwersytetu dla staruszków poszła na weterynarię ...Bo wiedzy nie mam żadnej, ale intuicję chyba tak ...
A o proponowanej metodzie leczenia coś wspomniał?katarzyna1207 pisze:Właśnie zadzwonił Profesor ... po obejrzeniu endoskopii skłania się do diagnozy eozynofilowego zapalenia jelit, wskazują też na to wyniki drugiej histopatologii ... Hyyyy ... ja już na początku lipca pytałam, czy to nie może być to ... Może bym tak w ramach uniwersytetu dla staruszków poszła na weterynarię ...Bo wiedzy nie mam żadnej, ale intuicję chyba tak ...
Amika6 pisze:A o proponowanej metodzie leczenia coś wspomniał?
vailet pisze:Kasia,co to znaczy eozynofilowego zapalenia jelit?Ja też przed wetem wiedziałam że moja ma zapalenie jelit,co zostało potwierdzone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 845 gości