FFA Łódź 812+542 - nowy wątek, zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 19:46 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

oj a trzeba ich widzieć na żywo..... Dwa mega głośne traktory, do tego pingwin non stop barankuje a rudy wywala brzuszysko do miziania :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kotowatość

Od: Nie mar 27, 2011 20:03

Post » Wto lis 15, 2011 23:13 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

ewa_mrau pisze:
jolabuk5 pisze:Brawo Quinolko, należało Ci się! :D

... naprawdę tak myślisz?
dziękuję Ci ciociu Jolu!
Quinolka

Oczywiście Quinolko, tak własnie myślę! Oby domek cię teraz znalazł :ok: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lis 16, 2011 16:30 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

uwaga, uwaga!
mamy nowy konkurs
!

viewtopic.php?f=20&t=135764&start=0

... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lis 16, 2011 21:05 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

Potrzebuje oferty super wyluzowanych, zakochanych w ludziach kotów, które zaakceptują małego, kociego wariata.

Myślę o Snikersie ?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro lis 16, 2011 21:48 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

montes pisze:Potrzebuje oferty super wyluzowanych, zakochanych w ludziach kotów, które zaakceptują małego, kociego wariata.
Myślę o Snikersie ?

Snikers się melduje :D Jestem super wyluzowany, jestem proludzki, lubię małe koty (mam 3 w domu i nie robię im krzywdy :D :D :D ). Moje zdjęcie ciocia ma, bo Duża wysyłała. Może to będzie MÓJ domek?
Snikers
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lis 16, 2011 22:46 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

to ja cichutko podszepnę małego Maciusia...
Obrazek
w razie zapotrzebowania na większą ilość wyluzowanych kotów on spełnia wszelkie kryteria! :wink:
Obrazek
Obrazek

kotowatość

Od: Nie mar 27, 2011 20:03

Post » Czw lis 17, 2011 6:25 Re: Łódź 812+469 - koszmarny tydzień.. Czarusia, teraz Holly :(

Dzięki dziewczyny - przekaże :)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw lis 17, 2011 11:31 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

Urlopu kilka dni miałam… Odpocząć trochę miałam…
No.

Wtorek, czyli przedwczoraj - rano umówiona byłam na zabranie ciężarnej suki, pisałam. Kraść jej nie trzeba, „opiekunowie” się zgadzają. Tylko - nikt nie umie suni złapać. Pod bramą na liściach śpi młody płowy psiak, taki do kolana… Niczyj. Też nie dał się złapać. Za to pani „opiekunka” suni ma malutkie kociątko, Chciałam zabrać, nie oddała, ale wskazała posesję na Wałbrzyskiej, skąd kociątko pochodzi. Pojechałam. Opuszczona posesja, 17letni pies, stadko kotów. Pan się wyprowadził jakieś dwa lata temu, zostawił psa i swoją kotkę niewysterylizowaną… I jest ponad 20 kotów. Chwilę postałam z łapkami. W jedną złapały się na raz trzy maluszki – dwa zupełnie malutkie, jeden 5-6 miesięczny. W drugą - na raz dwa prawie roczne pingwiny, parka. I potem pojedynczy burasek, też młodzik. Pojechały do CC. Kocurki trzy wypuszczone, dwa maluszki zatrzymała do adopcji nieoceniona CC, kotka posterylkowo u p.Łucji… łagodna jest, dom dla niej przydalby się…. Inaczej za dwa dni wraca na to opuszczone podwórko.. ..
Założę tym kotom wątek, potrzebują pomocy - domów.
A nam potrzeba pomocy finansowej - na sterylki. Ponad 20 kotów…

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Cd za chwilkę
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lis 17, 2011 12:25 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

o matulu, ile ich
i jakie cudne :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lis 17, 2011 12:27 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

Założyłam wątek - prosze, zajrzyjcie, zaproście znajomych, pomoc finansowa bardzo potrzebna
viewtopic.php?f=1&t=135800
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw lis 17, 2011 13:10 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

Wtorek po południu Finansowa – „motor” ewy_mrau, drążyła ten temat od kilku tygodni, nie chciałam, za duży i za trudny dla naszej malej grupki, nie do udźwignięcia finansowo…. wiem, że ludzie prosili też o interwencję kilka potężniejszych organizacji, bez skutku..
Ale Ewa nie popuszczała, wyciągnęła mnie chociaż zobaczyć. Rezultat - na razie 11 kotów w lecznicy u CC, wielkie, wielkie, naprawdę ogromne dzięki. Jeden uśpiony, jeden kocur-wnętr, pięć normalnych kocurów, cztery kotki. Ile zostalo - nie wiemy, Na pewno będziemy się starać wyprowadzić temat na prostą. Ewa napisze więcej w oddzielnym wątku.
Bardzo potrzebna nam pomoc finansowa - i na Wałbrzyską, i na Finansową.

Środa, czyli wczoraj - rano Wschodnia 23 z ewą-mrau (bez skutku) i Cmentarz Wojskowy - bury kocurek. Ewa pewnie napisze więcej, i zdjęcia pokaże.
Udało mi się załatwiać trochę swoich spraw - ale w korku na szosie pod Przygłowem spędziłam coś 2 godz - w rezultacie do Łodzi wróciłam o 18tej zamiast o 15tej. Odwiedziłam małą Dżumę i Olek73, zdjęcia porobić….

kalewala

Post » Czw lis 17, 2011 13:13 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

Wałbrzyską wrzuciłam na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=308458632500734
Do udostępniania, jeśli ktoś ma konto...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw lis 17, 2011 13:25 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

annskr pisze:Wtorek po południu Finansowa – „motor” ewy_mrau, drążyła ten temat od kilku tygodni, nie chciałam, za duży i za trudny dla naszej malej grupki, nie do udźwignięcia finansowo…. wiem, że ludzie prosili też o interwencję kilka potężniejszych organizacji, bez skutku..

….

Przepraszam, nie moge znalezc tego osobnego watku o Finansowej, mozecie podac linka?

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Czw lis 17, 2011 13:30 Re: Łódź 812+488 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

CheshireCat1 pisze:
annskr pisze:Wtorek po południu Finansowa – „motor” ewy_mrau, drążyła ten temat od kilku tygodni, nie chciałam, za duży i za trudny dla naszej malej grupki, nie do udźwignięcia finansowo…. wiem, że ludzie prosili też o interwencję kilka potężniejszych organizacji, bez skutku..

….

Przepraszam, nie moge znalezc tego osobnego watku o Finansowej, mozecie podac linka?

nawał różnych prac i oczekiwanie na zdjęcia (nie robiłam sama) przedłużyło trochę założenie osobnego wątku dla ul. Finansowej
przepraszam!
jutro świtem bladym wszystko uzupełnię!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lis 17, 2011 13:38 Re: Łódź 812+469 - kocie tragedie - Finansowa, Walbrzyska - HELP

issey32 pisze:Wałbrzyską wrzuciłam na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=308458632500734
Do udostępniania, jeśli ktoś ma konto...
Dzięki :1luvu: . Udostępniłam - więcej na FB nie umiem :oops: :oops:

Wtorek po południu Finansowa – „motor” ewy_mrau, drążyła ten temat od kilku tygodni, nie chciałam, za duży i za trudny dla naszej malej grupki, nie do udźwignięcia finansowo…. wiem, że ludzie prosili też o interwencję kilka potężniejszych organizacji, bez skutku..
Ale Ewa nie popuszczała, wyciągnęła mnie chociaż zobaczyć. Rezultat - na razie 11 kotów w lecznicy u CC, wielkie, wielkie, naprawdę ogromne dzięki. Jeden uśpiony, jeden kocur-wnętr, pięć normalnych kocurów, cztery kotki. Ile zostalo - nie wiemy, Na pewno będziemy się starać wyprowadzić temat na prostą. Ewa napisze więcej w oddzielnym wątku.
Bardzo potrzebna nam pomoc finansowa - i na Wałbrzyską, i na Finansową.

Środa, czyli wczoraj - rano Wschodnia 23 z ewą-mrau (bez skutku) i Cmentarz Wojskowy - bury kocurek. Ewa pewnie napisze więcej, i zdjęcia pokaże.
Udało mi się załatwiać trochę swoich spraw - ale w korku na szosie pod Przygłowem spędziłam coś 2 godz - w rezultacie do Łodzi wróciłam o 18tej zamiast o 15tej. Odwiedziłam małą Dżumę i Olek73, zdjęcia porobić….

kalewala

[poprzednia][następna]