inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???
zawsze zwierzeta mają iść na ustępstwo ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???
Lajkonik pisze:Witam wszystkich. Do zarejestrowania tutaj zmotywowała mnie sytuacja z dręczonym kotkiem z Krakowa.
Nie wiem czy jest to komukolwiek przydatne ale oglądając FAKTY TVN, rozpoznałem miejsce gdzie ten sadysta mieszka. (...)
Mam nadzieję, że tego gnoja i całą jego rodzinkę dopadnie sprawiedliwość...
sunshain pisze:inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???
ja_ana pisze:sunshain pisze:inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???
Moim zdaniem to nie ustępstwo, ale szansa na osiągnięcie sukcesu poprzez faktyczne wymierzenie kary. Kwota pieniężna może być na tyle duża, że rodzicom odechce się wszystkiego....
CatAngel pisze:pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił
CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psyno i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił
Lajkonik pisze:(...)
sunshain pisze:ja_ana pisze:
Moim zdaniem to nie ustępstwo, ale szansa na osiągnięcie sukcesu poprzez faktyczne wymierzenie kary. Kwota pieniężna może być na tyle duża, że rodzicom odechce się wszystkiego....
tak 500 zł w bajki wierzysz
ja_ana pisze:CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psyno i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił
Pokazanie kamiennicy nie było dobre. Jak się znajdzie grupa zapaleńców, którzy odnajdą gówniarzy i nie daj Boże dokonają samosądu to....przysporzy to kłopotów zwierzętom i ich obrońcom.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości