KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 19:26 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???

zawsze zwierzeta mają iść na ustępstwo ...
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Czw gru 30, 2010 19:27 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

A 15-to latek.?Sędzia mówił już o szerszym katalogu kar.
Jednak szacun dla POLSATU i TVN że to nagłaśniają (oczywiście nie oszukujmy się - telewizje,za pomocą systemów mierniczych-taktowanie sygnału- badają najbardziej "oglądalne" wątki ).Tak czy inaczej,mają ogromny wpływ na mózgi, i chyba jednak nawet, a może głównie tych gdzie te patologie mogą się rodzić...jeżeli dobrze jestem rozumiana...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 30, 2010 19:28 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Witam wszystkich. Do zarejestrowania tutaj zmotywowała mnie sytuacja z dręczonym kotkiem z Krakowa.

Nie wiem czy jest to komukolwiek przydatne ale oglądając FAKTY TVN, rozpoznałem miejsce gdzie ten sadysta mieszka. (...)

Mam nadzieję, że tego gnoja i całą jego rodzinkę dopadnie sprawiedliwość...

Usunęłam dane adresowe.
Aleba
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 19:33 przez Lajkonik, łącznie edytowano 1 raz

Lajkonik

Od: Czw gru 30, 2010 19:21

Post » Czw gru 30, 2010 19:28 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

inka1984 pisze:TO MOZE ZMIENMY TA PETYCJE, TAK BY ZADAC UKARANIA GRZYWNA NA RZECZ ZWIERZAT MALTRETOWANYCH I RESOCJALIZACJE DLA TYCH SZCZENIAKOW???

Jest to pomysł, myślę, że taka kara jest bardziej "osiągalna" niż poprawczak, czy inne ośrodki. Co do resocjalizacji - przede wszystkim terapia, bo to są mali psychopaci, ale jednocześnie skrzywdzone przez rodziców dzieci i o tym też nie wolno nam zapominać.

Petycja ws grzywny i terapii dla gówniarzy to dobry pomysł.
Ja się podpisuję rękami i nogami....

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Czw gru 30, 2010 19:29 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Lajkonik pisze:Witam wszystkich. Do zarejestrowania tutaj zmotywowała mnie sytuacja z dręczonym kotkiem z Krakowa.

Nie wiem czy jest to komukolwiek przydatne ale oglądając FAKTY TVN, rozpoznałem miejsce gdzie ten sadysta mieszka. (...)

Mam nadzieję, że tego gnoja i całą jego rodzinkę dopadnie sprawiedliwość...

DOBRZE ŻE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!!!! :kotek:

Usunęłam dane adresowe.
Aleba
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw

Tal-Rash

Od: Śro kwi 22, 2009 12:53

Post » Czw gru 30, 2010 19:30 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

zaraz zakładam II część

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw gru 30, 2010 19:30 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

sunshain pisze:

Moim zdaniem to nie ustępstwo, ale szansa na osiągnięcie sukcesu poprzez faktyczne wymierzenie kary. Kwota pieniężna może być na tyle duża, że rodzicom odechce się wszystkiego....

ja_ana

Post » Czw gru 30, 2010 19:33 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psy :) no i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 30, 2010 19:34 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

zapraszam do II części :
viewtopic.php?f=1&t=122106

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw gru 30, 2010 19:34 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ja_ana pisze:
sunshain pisze:

Moim zdaniem to nie ustępstwo, ale szansa na osiągnięcie sukcesu poprzez faktyczne wymierzenie kary. Kwota pieniężna może być na tyle duża, że rodzicom odechce się wszystkiego....

tak 500 zł w bajki wierzysz
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Czw gru 30, 2010 19:35 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

CatAngel pisze:pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił :)

(...)

Usunęłam dane adresowe.
Aleba

Lajkonik

Od: Czw gru 30, 2010 19:21

Post » Czw gru 30, 2010 19:36 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psy :) no i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił :)

Pokazanie kamiennicy nie było dobre. Jak się znajdzie grupa zapaleńców, którzy odnajdą gówniarzy i nie daj Boże dokonają samosądu to....przysporzy to kłopotów zwierzętom i ich obrońcom.....

ja_ana

Post » Czw gru 30, 2010 19:38 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Lajkonik pisze:(...)

Ale po co nam ta wiadomość?

Usunęłam dane adresowe.
Aleba

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw gru 30, 2010 19:38 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

sunshain pisze:
ja_ana pisze:

tak 500 zł w bajki wierzysz

większą bajką jest to, że 15 latek i 3 latek zostaną ukarani....Ukarać to mogą ich rodziców...

ja_ana

Post » Czw gru 30, 2010 19:40 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ja_ana pisze:
CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psy :) no i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił :)

Pokazanie kamiennicy nie było dobre. Jak się znajdzie grupa zapaleńców, którzy odnajdą gówniarzy i nie daj Boże dokonają samosądu to....przysporzy to kłopotów zwierzętom i ich obrońcom.....

No tak.... Lepiej niech pozostaną bezkarni...
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw

Tal-Rash

Od: Śro kwi 22, 2009 12:53

[poprzednia][następna]