cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 20:07 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Swietny opis sytuacji, Marto. Rzeczywiscie kot - fujara, a jak sobie wyobraziłam, jak ten gamoń się gramoli, to śmiałam się sama do siebie. Takie niedorajdy budzą we mnie ciepłe uczucia, może nowych domowników też potrafi ująć.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Sob kwi 30, 2011 20:09 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

on jest taki kochany, slodziasny i wogole... :1luvu: :1luvu: :1luvu: na pewno rozkocha domek w sobie w mgnieniu oka :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 30, 2011 20:16 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Ja tez na to bardzo liczę że rozkocha w sobie nowy domek.To dość dziwny i niezwykły kot.Ze swoim przytulaniem jest strasznie namolny .Przykleja się do człowieka jak plaster włazi na kolana,plecy,ramię no i jak pisałam straszna z niego fujara.Z wszystkiego spada lub wpada gdzie popadnie.
Jestem bardzo ciekawa co na jego temat napisze Hidi lub dom tymczasow :?: :)

elape ty zwarta i gotowa na przyjęcia malucha ,a tu jak na złośc maluchów niet :mrgreen: się bardzo cieszę że nie ma kociąt ale coraz więcej ciężarówek jest :? choćby nasza Łatka zaraz wkleje fotki

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 30, 2011 20:26 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

ZoBACZcie jak piękna ,ufna i czyściutka jest Bianka.Koteczka łapana na klatke łapke bo niby dzika i w zaawansowanej ciązy ,a tu masz kotka okazała się oswojoną delikatną koteczką
Obrazek
Bubor cóż można powiedzieć o Rysi.Piękna i wyjatkowa kotunia.Malutka ,drobniutka i młoda.Jednak jest nadal pół dziczką umykającą ,uciekającą i syczącą na człowieka.Bardzo potrzebuje DT!!
Obrazek
Obrazek
A to nowa podopieczna KP.Łatka super miziasta koteczka w zaawansowanej ciąży :? Ze względu na długi weekend sterylka jest przeniesiona.
Obrazek

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 20:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:Obrazek

Śliczna z niej pannica :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob kwi 30, 2011 20:35 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:Ja tez na to bardzo liczę że rozkocha w sobie nowy domek.To dość dziwny i niezwykły kot.Ze swoim przytulaniem jest strasznie namolny .Przykleja się do człowieka jak plaster włazi na kolana,plecy,ramię no i jak pisałam straszna z niego fujara.Z wszystkiego spada lub wpada gdzie popadnie.
Jestem bardzo ciekawa co na jego temat napisze Hidi lub dom tymczasow :?: :)

No.. niezdara z niego- juz dwa razy wylal miski z woda, wpadl na kosz na smieci i zrzucil ksiazke z krzesla :twisted: a tak poza tym non stop chodzi po calym mieszkaniu, nie usiadzie tylko tup tup tup tup. rozczulil mnie bardzo, bo po pierwszym obadaniu mieszkania, wskoczyl na mnie i zaczal intensywnie mnie ugniatac radosnie pomrukujac i lizac po szyi 8O zjedl kawalek kociej kielbaski, ale widac, ze jest zbyt podekscytowany by usiasc na miejscu.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob kwi 30, 2011 20:44 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Marta byc może to stres związany ze zmiana otoczenia ale wątpię :? On chyba taki jest .Myślałam że przestanie tuptać po kastarcji ,ale niestety nie :?
To że przykleja sie do wszystkiego co się rusza to może dobrze:)
Jeżeli chodzi o jego spadanie ,czy wpadnie .Marta sprawdź prosze czy on slyszy ,czy reaguje na np:klaśnięcie?

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 20:49 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Slyszy na pewno, bo zareagowal i na telewizor i na gwizdek czajnika. a z tym tuptaniem nie wiem co ma. oby po nocy nie tuptal :twisted:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob kwi 30, 2011 20:55 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Oczywiście czekam na dzieci, ale nie pali mi się (bo w ciąży nie chodzę).Może nawet zdążę obskoczyć uroczystość I Komunii 15 V , przez ładnych parę godzin nikogo nie będzie w domu.Ale jak trafi się przychówek, to skrócimy do minimum - :piwa: :piwa: :piwa: - trzy szybkie i do domu :lol:

elape

Post » Sob kwi 30, 2011 20:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

hidi pisze:Slyszy na pewno, bo zareagowal i na telewizor i na gwizdek czajnika. a z tym tuptaniem nie wiem co ma. oby po nocy nie tuptal :twisted:

Hidi ja od roku wstaje po kilka razy w nocy do Darki .Jak przylepa będzie tuptał to zobaczysz jak to jest :mrgreen: .Kochana potrenuj na kocie bo wszystko przed tobą :mrgreen:

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 21:03 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

elape pisze:Oczywiście czekam na dzieci, ale nie pali mi się (bo w ciąży nie chodzę).Może nawet zdążę obskoczyć uroczystość I Komunii 15 V , przez ładnych parę godzin nikogo nie będzie w domu.Ale jak trafi się przychówek, to skrócimy do minimum - :piwa: :piwa: :piwa: - trzy szybkie i do domu :lol:

oooo widzę elape że i ty zapisujesz się na członka stowarzyszenia "pusta kieszeń " :mrgreen:

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 21:11 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

bardzo chętnie, jest nas sporo i coraz więcej ,na dobrą sprawę to pół Polski się kwalifikuje ,ale grunt to dobry humor i jak umiemy się z naszej biedy śmiać, to jeszcze nie jest tak żle :ryk: :ryk: :ryk:

elape

Post » Nie maja 01, 2011 12:44 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

co jeden kot to piekniejszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 01, 2011 20:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

ZAPRASZAM NA NOWY WĄTEK - TU JUŻ NIE PISZEMY :wink:

viewtopic.php?f=1&t=127241&p=7420954#p7420954

Muszę go jeszcze dopracować :ryk:
MIKUŚ

[poprzednia]