lutra pisze:a jak się ma Prążek?
Prążek idzie we czwartek do kontroli.
Lutro, Kminek jest bardzo fajnym kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:a jak się ma Prążek?
Tweety pisze:lutra pisze:a jak się ma Prążek?
miszelina pisze:Tweety pisze:lutra pisze:a jak się ma Prążek?
No, baaardzo fajnym, tylko nieśmiałym.
queen_ink pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Prążek idzie we czwartek do kontroli.
No, baaardzo fajnym, tylko nieśmiałym.
Ostatnio dał mi się z własnej woli 2 razy wygłaskać po ogonie. I zawsze przychodzi się przywitać.
Nie wiem, co z tymi Katki dziąsłami
Borówka jest w mojej galerii, którą wysyłałam Ci, lutro, ostatnio.
Tweety pisze:mały konkurs, kto pierwszy odgadnie temu stawiam piwo/kawę/czekoladę (do wyboru) w sobotę.
O kim mowa (cytat z maila obecnej opiekunki)?:
"Dziś pół nocy przespała ze mną,wtulona pod moją pachą jak dziecko,sama się tak ułożyła,kilka razy zeskakując potem i wracając:) Wyraźnie szukała pieszczot,układała się pyszczkiem do mnie,ja ją głaskałam(tak że ostatnio trochę nie dosypiam,hi hi;)-było to coś pięknego no i...w ogóle jestem w niej zakochana:)))"
Dla ułatwienia/utrudnienia - kotka adoptowana w przeciągu ostatniego pół roku od nas
Akima pisze:Pytanko mam. Koleżanka z pracy ma sąsiada sk..... Jest też lesniczym- dla mnie żadna różnica między leśniczym a kłusownikiem. Oszczeniał mu się suka. 2 maluchy już odstrzelił. Zostały 3 maleńkie zastraszony szczeniaki. Czy oprócz schroniska znacie kogoś , kto mógłby pomóc. Facet powiedział, że można sobie wziąć wszystkie psy.
lutra pisze:ja wiem, wiem, mnie pozwól wygrać... :p
Tweety pisze:lutra pisze:ja wiem, wiem, mnie pozwól wygrać... :p
dawaj!
miszelina pisze:Tweety pisze:lutra pisze:ja wiem, wiem, mnie pozwól wygrać... :p
dawaj!
Nagrodą dodatkową będzie Kminek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 98 gości