mirka_t pisze:Anda po prostu wiem.
Imponujesz mi.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Anda po prostu wiem.
kota7 pisze:Rany, jaka nagonka. Z Mirką się nie kocham, ale wiem (i wie to każdy, kto chociaż raz był u niej w domu), że jest rewelacyjna w opiece nad kotami, zna je, jak nikt i potrafi wychwycić, co się z nimi dzieje. Wyciąganie, ze umarł u niej jakiś kot, jakieś żenujące wywlekanie filmików, wyliczanie jej pieniędzy i naprawdę skandaliczne insynuacje, jakoby utrzymywała się z pieniędzy, które zbiera na forum, to jest tragedia. Wszyscy oskarżyciele zapominają, ze gdyby Mirka nie brała kotów, większość z nich już dawno gryzłaby ziemię.
Mirka, trzymam kciuki za poprawę sytuacji.
mirka_t pisze:Właśnie dostałam maila od martinki, że przed 10 kwietnia musi oddać Stefka i Szpecię. .....
Anda pisze:A może wypowiadam, swoje, niezwykle ważne opinie na temat...
Quera pisze:Anda pisze:A może wypowiadam, swoje, niezwykle ważne opinie na temat...
Ale avlid, żeby się wypowiedzieć musi wpłacić na konto mirki pieniądze i się tym pochwalić w tym wątku, bo inaczej ma bezsensownie nie mielić ozorem, jak to pięknie ujęłaś.
Logiczne, prawda?![]()
avild pisze:Sądzę, że tylko taką pomoc koleżanka uznaje
avild pisze:No właśnie jest tylko jeden problem. Za pięć lat, ja będę miała 6 lat stażu, a one - 13I nadal będzie mnie można traktować, jak gówniarza, który nie umie czytać i, jak ładnie to ujęłaś, zagląda tylko na pierwszą stronę...
![]()
mirka_t pisze:Dajcie spokój. Nie ma co zniżać się do pewnego poziomu.
ramper pisze:avild pisze:No właśnie jest tylko jeden problem. Za pięć lat, ja będę miała 6 lat stażu, a one - 13I nadal będzie mnie można traktować, jak gówniarza, który nie umie czytać i, jak ładnie to ujęłaś, zagląda tylko na pierwszą stronę...
![]()
Jak hodujesz smoki albo inne magiczne stwory, to rok stazu liczy sie podwojnie
ramper pisze:avild pisze:No właśnie jest tylko jeden problem. Za pięć lat, ja będę miała 6 lat stażu, a one - 13I nadal będzie mnie można traktować, jak gówniarza, który nie umie czytać i, jak ładnie to ujęłaś, zagląda tylko na pierwszą stronę...
![]()
Jak hodujesz smoki albo inne magiczne stwory, to rok stazu liczy sie podwojnie
mari-A pisze:już 100 a nawet 101 strona, zacznie się nowy wątek oby tylko ten "zapaszek" który tu czuć, tam się nie przeniósł. A Mirce i kotom spokojnej nocy i kolejnych dobrych dni
haniaszaraf pisze:mari-A pisze:już 100 a nawet 101 strona, zacznie się nowy wątek oby tylko ten "zapaszek" który tu czuć, tam się nie przeniósł. A Mirce i kotom spokojnej nocy i kolejnych dobrych dni
Przeniesie się na pewno. W końcu trudno wymagać by przy 52 a wkrótce 54 kotach pachniało fiołkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: sherab, Silverblue i 99 gości