Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Biało-Bury Mango: ur. IV.2009, odrobaczony, zaszczepiony
troszkę charakterny ale bardzo sympatyczny. Jeszcze nieufny ale ciekawość świata w nim zwyciężą. Znaleziony na działkach gdzie trzeba powalczyć aby przeżyć i gdyby nie jego cechy charakteru, to pewnie nie szukałby domu, bo już by go nie było.
ogocha pisze:Mango jest biało-buryZdjęcia należą do Melona, który już ma DS
Tweety pisze:Ank@2 pisze:Bezłapkowe bardzo dobrze sobie radzi jak na bezdomnego kota. Widziałam jak uciekało przed psem
Z podrostków 5mies. na pewno oswoi się mała tri.
Z resztą nie wiem jak będzie i nie wiem, czy jest sens oswajać. Bawią się ze mną sznurkiem/trawką, jedzą z ręki, ale bardzo ostrożnie i najpierw muszą zobaczyć że tri je.
Ale czy jest sens je oswajać ? Nikt ich nie chce, mają masę ogłoszeń, plakatów i zero telefonów. Do kotków KAŻDY ma dostęp, dzieci, pijacy, psy- jak będą zbyt ufne mogą źle skończyć.
to jak są w takim wieku to poczekać jeszcze chwilę, lapnąć, ciachhnąć i wypuścić. tri jeżeli zbyt ufne to spróbować znaleźć dom.
lutra pisze:To ja napiszę, że dziś rano podwórko przy Dietla opóścił jeden mały (2 miesięczny), czarny kotek, którego Gracja ochrzciła Bam-Bam, bo jak powiedziała chce zrobić orkiestrę, więc proszę o kandydatów na puzon, wilonczelę, itp. Orkiestry są małe i duże, więc proszę się spieszyć, bo Gracja nie powiedziała jak dużą chce..
A tak serio, to kto ma czarne koty na wydaniu?
Kto ma niech przyśle mi zdjęcia, a ja spreparuję ogłoszenie.
Do zobaczenia.
Pani od Henia.
PS
Wczoraj Bercik pobiła Firka, na szczęście Firka idzie/poszedł dziś do domu.
lutra pisze:To ja napiszę, że dziś rano podwórko przy Dietla opóścił jeden mały (2 miesięczny), czarny kotek, którego Gracja ochrzciła Bam-Bam, bo jak powiedziała chce zrobić orkiestrę, więc proszę o kandydatów na puzon, wilonczelę, itp. Orkiestry są małe i duże, więc proszę się spieszyć, bo Gracja nie powiedziała jak dużą chce..
A tak serio, to kto ma czarne koty na wydaniu?
Kto ma niech przyśle mi zdjęcia, a ja spreparuję ogłoszenie.
Do zobaczenia.
Pani od Henia.
PS
Wczoraj Bercik pobiła Firka, na szczęście Firka idzie/poszedł dziś do domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 322 gości