Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:........sumienie na pewno meczy kobiete ktora musiala podjac taka decyzje ale moze ktos sie zastanowi dlaczego to zrobila i nie bedzie tak mocno krytykowac bo sa rozne sytuacje zyciowe ze NIE DA RADY NIC ZROBIC.......
Gibutkowa pisze:O to mi chodzi. Jak mam wybór schron i szukanie domu potem a zostawienie kotów na smierć na dworze (głodowa czy z zamarznięcia) - wybieram schron. Dla mnie ideologia "wolnego dzikiego kota" nie jest wystarczająca jesli ma "skazać" kota na śmierć (z głodu czy zimna, czy nawet z rąk złych ludzi). Piszę tylko o własnym wyborze schron - ulica, żeby nie było.
kukuszka12 pisze:To jesteśmy po podróży. pojechało 8 kotów!
W tym jeden z innego zupełnie miejsca. Mam nadzieję, że powiedzie im się i po jakimś czasie znajdą dobre domki.
Wczorajszy dzień był bardzo stresujący, dla zwierząt i dla ludzi, bo stres kiciów, bardzo się udzielał....![]()
Powinno być dobrze.
Nadal reszta kotków, prosi o pomoc...
Już jesień ... nie wiem co będzie dalej... Nikt ich nie chce
mirka_t pisze:Gibutkowa pisze:O to mi chodzi. Jak mam wybór schron i szukanie domu potem a zostawienie kotów na smierć na dworze (głodowa czy z zamarznięcia) - wybieram schron. Dla mnie ideologia "wolnego dzikiego kota" nie jest wystarczająca jesli ma "skazać" kota na śmierć (z głodu czy zimna, czy nawet z rąk złych ludzi). Piszę tylko o własnym wyborze schron - ulica, żeby nie było.
Czy kukuszka12 i kotek72 miały zamiar szukać tym kotom domów?
Gibutkowa pisze:...
No to jeszcze raz:
Piszę tylko o własnym wyborze schron - ulica, żeby nie było.
Nie odnoszę się do ich zamiarów BO ICH NIE ZNAM I ZNAĆ ICH NIE MOGĘ. Nie wiem czy miały zamiar, czy nie. Czy Ty masz zamiar jutro zjeść ogórkową? Też nie wiem, bo o zamiarach wiedzą tylko Ci, do których te zamiary należą. Może miały - może nie. Ja się nie czuję władna odgadywać ich zamiarów bo nie siedzę w ich głowach, a wróżka tez nie jestem.
mirka_t pisze:Gibutkowa, ale w tym wątku nikt nie miał do Ciebie pretensji, więc nie rozumiem dlaczego się udzieliłaś.
krynia08 pisze:nie znam sytuacji mieszkaniowej ani finansowej osob ktore wymieniasz ale widze ze dalej drazyc sie bedzie ten temat i z watku robi sie basn 1001 NOCY wiec mowie wszystkim ladnie dobrej nocki .......DOBRANOC WSZYSTKIM BO OBOWIAZKI WZYWAJA PAPA
Gibutkowa pisze:mirka_t pisze:Gibutkowa, ale w tym wątku nikt nie miał do Ciebie pretensji, więc nie rozumiem dlaczego się udzieliłaś.
Bo mogłam
mirka_t pisze:Gibutkowa pisze:mirka_t pisze:Gibutkowa, ale w tym wątku nikt nie miał do Ciebie pretensji, więc nie rozumiem dlaczego się udzieliłaś.
Bo mogłam
No tak, licznik postów bije.
mirka_t pisze:Gibutkowa jesteś w czołówce. Do pięt Ci nie dorastam z ilością postów, choć podobno jestem pyskata.
mirka_t pisze:krynia08 pisze:nie znam sytuacji mieszkaniowej ani finansowej osob ktore wymieniasz ale widze ze dalej drazyc sie bedzie ten temat i z watku robi sie basn 1001 NOCY wiec mowie wszystkim ladnie dobrej nocki .......DOBRANOC WSZYSTKIM BO OBOWIAZKI WZYWAJA PAPA
Udzielasz się w wątku kotek72 i nie wiesz, że ma ciężką sytuację? Nie wiesz ile ma kotów? Że prosi o pomoc finansową na karmę dla kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 81 gości