Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 9:32 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

No dobrze, wolę to w miłości :lol:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt paź 16, 2009 9:37 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

mamucik pisze:No dobrze, wolę to w miłości :lol:

To widać :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt paź 16, 2009 10:27 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Thorkatt pisze:Aniu,Ty tutaj matkujesz i dziękujemy Ci, że trzymasz pieczę nad finansami i dbasz o to miesko powszednie. :1luvu:

Jak widzisz, na wpis zareagowałaś tylko Ty. Więc podtrzymuję to, co napisałam wcześniej i na wszelkie pytania odpowiadać będą na pw. A poza tym wątkowi matkujesz Ty nie ja.
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt paź 16, 2009 13:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

MaryLux pisze:
mamucik pisze:No dobrze, wolę to w miłości :lol:

To widać :)

To miłe, dzięki :D

Co do postu Ani
Wrzesień - 650
Październik - 700
Kurcze - a to "tylko" mięso. Bo jeszcze leki, sucha... itd

No nic, dobrze, że Ania trzyma nad tym pieczę.
Daj znać Aniu, jak weci w końcu się odezwą, może warto zrobić takie zbiorcze zestawienie:potrzeby /wpływy
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt paź 16, 2009 18:13 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

AniaWrocław pisze:
Thorkatt pisze:Aniu,Ty tutaj matkujesz i dziękujemy Ci, że trzymasz pieczę nad finansami i dbasz o to miesko powszednie. :1luvu:

Jak widzisz, na wpis zareagowałaś tylko Ty. Więc podtrzymuję to, co napisałam wcześniej i na wszelkie pytania odpowiadać będą na pw. A poza tym wątkowi matkujesz Ty nie ja.

Nie ten ważny co na afiszu, a ten, kto działa.
Tutaj wiele nie piszemy, bo trzeba robić na to mięsko.

A jeszcze chce podziekować Marcellinie, ktora bradzo czesto licytuje na rzecz Hankowych kotow, a dziś przysłała mi paczkę ze ślicznościami na bazarek. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro paź 21, 2009 18:16 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Planuję wyjazd do Jurczyc w tę sobotę. Z tego co wiem, potrzebne są gazety do kuwety - więc jeśli ktoś miał by uzbierane, to chętnie zabiorę :) Będę jechać większym samochodem, bo zawozimy p. Hance szafki zorganizowane przez kochaną Pako, więc będę w stanie sporo załadować. Mam też zabrać jakieś pismo - czy osoba od pisma może się ze mną skontaktować na priv? :) Ponadto bardzo potrzebne są pieniądze na ogrzewanie ( na inne rzeczy też, ale to teraz chyba najpilniejsze) - pierwsza partia opału to ok. 2000 zł. Jeśli były byście w stanie pomóc, było by cudownie...
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Śro paź 21, 2009 18:43 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

mukki pisze:Planuję wyjazd do Jurczyc w tę sobotę. Z tego co wiem, potrzebne są gazety do kuwety - więc jeśli ktoś miał by uzbierane, to chętnie zabiorę :) Będę jechać większym samochodem, bo zawozimy p. Hance szafki zorganizowane przez kochaną Pako, więc będę w stanie sporo załadować. Mam też zabrać jakieś pismo - czy osoba od pisma może się ze mną skontaktować na priv? :) Ponadto bardzo potrzebne są pieniądze na ogrzewanie ( na inne rzeczy też, ale to teraz chyba najpilniejsze) - pierwsza partia opału to ok. 2000 zł. Jeśli były byście w stanie pomóc, było by cudownie...

Mam gazety, mam! Mają być tylko czarnobiałe czy kolorowe też?

MaryLux

Post » Śro paź 21, 2009 19:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Gazety to czarno-białe czyli wsiąkliwe.

Mukki, a kiedyś brałaś gazety od Asu, może znowu ma. posyłam ci kontakt na pw.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw paź 22, 2009 7:12 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

czy ja mogłabym prosić na pw telefon do którejś z Was? Moja Mama we Wro czasem coś ma i mogłaby dać znać żeby odebrać z okolicy ślężna / weigla.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 22, 2009 8:27 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Mam dużo gazet. Do odebrania u mnie w pracy na ul. Gajowickiej 114-116, II piętro, pokój 213.
Tel. 508 240 587. Odbiór jest możliwy o każdej porze. Dostosuję się do osoby odbierającej (może być też w sobotę).

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Czw paź 22, 2009 19:25 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

No i świetnie.
Dagmarce podałam swój nr na pw
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob paź 24, 2009 9:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

zapraszam na bazarek - kalendarz szkolny + myszka od Thorkatt (kolor intensywnie zielony - cudo) :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=102130
Pako

Post » Sob paź 24, 2009 21:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebne żarełko na zimne dni

Mukki, Pako, Pan Henryk-złota rączka +Thorkatt to ekipa, która spędziła dziś dzień w Jurczycach. Przywiezione zostały szafki,grzejnik, rzeczy, różności ,gazety i trochę kociego jedzenia.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy. :1luvu:
W porządkach i przemeblowaniach bardzo pomagały nam oczywiście koty, a ponieważ najczęściej ręce mieliśmy zajęte, pakowały się na plecy - w stylu - kot czarownicy.
Astrid dzielnie umieściła na pace auta dużo poporządkowych rzeczy.Koty patrzyły nam na ręce, czy aby ulubiony kartonik po wysprzątaniu wróci na miejsce, a wytrzepana podusia będzie równo ułożona.
Tym razem zdjęć nie bedzie, bo nastawilismy sie na pracę. Pan Henryk , pod ścisłą kocią kontrolą, robił wylewkę wokół płotu, aby uniemożliwić podkopy pod siatką.
Najpilniejsze potrzeby to teraz fundusze na opał,oraz sucha i mokra karma.

Dobrze,że jutro śpimy dłużej.

I jeszcze zagadka .
Do Kątów przyjechały 4 istoty, a wyjechało 5.
:?:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie paź 25, 2009 15:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebne żarełko na zimne dni

Thorkatt pisze:Mukki, Pako, Pan Henryk-złota rączka +Thorkatt to ekipa, która spędziła dziś dzień w Jurczycach. Przywiezione zostały szafki,grzejnik, rzeczy, różności ,gazety i trochę kociego jedzenia.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy. :1luvu:
W porządkach i przemeblowaniach bardzo pomagały nam oczywiście koty, a ponieważ najczęściej ręce mieliśmy zajęte, pakowały się na plecy - w stylu - kot czarownicy.
Astrid dzielnie umieściła na pace auta dużo poporządkowych rzeczy.Koty patrzyły nam na ręce, czy aby ulubiony kartonik po wysprzątaniu wróci na miejsce, a wytrzepana podusia będzie równo ułożona.
Tym razem zdjęć nie bedzie, bo nastawilismy sie na pracę. Pan Henryk , pod ścisłą kocią kontrolą, robił wylewkę wokół płotu, aby uniemożliwić podkopy pod siatką.
Najpilniejsze potrzeby to teraz fundusze na opał,oraz sucha i mokra karma.

Dobrze,że jutro śpimy dłużej.

I jeszcze zagadka .
Do Kątów przyjechały 4 istoty, a wyjechało 5.
:?:

Którego kota wywiozły?

MaryLux

Post » Nie paź 25, 2009 16:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Nowe aukcje na przetrwanie zimy:
viewtopic.php?f=20&t=102355 Znowu zielone – zeszyt, ołówek-laleczka i myszka by Thorkatt
viewtopic.php?f=20&t=102357 Niezwykłe zeszyty edukacyjne
Proszę zaglądajcie - może coś się spodoba w ramach kompletowania prezentów Mikołajowych :wink:

Przywieziony z Kątów kotek to Maniuś zwany "Młody" - wyrzucony z samochodu na oczach ludzi. Bardzo miły olbrzym, młody kocurek marmurkowy, wykastrowany - ludzi nie są dobrzy :evil:
Pako

[poprzednia][następna]