Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:No dobrze, wolę to w miłości
Thorkatt pisze:Aniu,Ty tutaj matkujesz i dziękujemy Ci, że trzymasz pieczę nad finansami i dbasz o to miesko powszednie.
MaryLux pisze:mamucik pisze:No dobrze, wolę to w miłości
To widać
AniaWrocław pisze:Thorkatt pisze:Aniu,Ty tutaj matkujesz i dziękujemy Ci, że trzymasz pieczę nad finansami i dbasz o to miesko powszednie.
Jak widzisz, na wpis zareagowałaś tylko Ty. Więc podtrzymuję to, co napisałam wcześniej i na wszelkie pytania odpowiadać będą na pw. A poza tym wątkowi matkujesz Ty nie ja.
mukki pisze:Planuję wyjazd do Jurczyc w tę sobotę. Z tego co wiem, potrzebne są gazety do kuwety - więc jeśli ktoś miał by uzbierane, to chętnie zabioręBędę jechać większym samochodem, bo zawozimy p. Hance szafki zorganizowane przez kochaną Pako, więc będę w stanie sporo załadować. Mam też zabrać jakieś pismo - czy osoba od pisma może się ze mną skontaktować na priv?
Ponadto bardzo potrzebne są pieniądze na ogrzewanie ( na inne rzeczy też, ale to teraz chyba najpilniejsze) - pierwsza partia opału to ok. 2000 zł. Jeśli były byście w stanie pomóc, było by cudownie...
Thorkatt pisze:Mukki, Pako, Pan Henryk-złota rączka +Thorkatt to ekipa, która spędziła dziś dzień w Jurczycach. Przywiezione zostały szafki,grzejnik, rzeczy, różności ,gazety i trochę kociego jedzenia.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy.![]()
W porządkach i przemeblowaniach bardzo pomagały nam oczywiście koty, a ponieważ najczęściej ręce mieliśmy zajęte, pakowały się na plecy - w stylu - kot czarownicy.
Astrid dzielnie umieściła na pace auta dużo poporządkowych rzeczy.Koty patrzyły nam na ręce, czy aby ulubiony kartonik po wysprzątaniu wróci na miejsce, a wytrzepana podusia będzie równo ułożona.
Tym razem zdjęć nie bedzie, bo nastawilismy sie na pracę. Pan Henryk , pod ścisłą kocią kontrolą, robił wylewkę wokół płotu, aby uniemożliwić podkopy pod siatką.
Najpilniejsze potrzeby to teraz fundusze na opał,oraz sucha i mokra karma.
Dobrze,że jutro śpimy dłużej.
I jeszcze zagadka .
Do Kątów przyjechały 4 istoty, a wyjechało 5.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 61 gości