wątek Mru reaktywacja :) mam pierwszego tymczasa :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 16:20 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Oby się znalazła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt gru 18, 2009 16:30 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 17:23 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, mam gdzieś tą iskierkę nadziei, że Mrunia się znajdzie niedługo

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pt gru 18, 2009 17:33 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt gru 18, 2009 17:48 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Mojej teściowej kotek skoczył z balkonu (parter) i zaszył się gdzieś- ponad tydzień go nie było. Okazało się, że wszedł przestraszony przez okienko do blokowej suszarni i tam siedział, dopki go nie odkryła jakaś dobra dusza. Czy w Twoim bloku są otwierane okienka? Kicia na pewno jest gdzieś blisko- odnajdzie się!

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt gru 18, 2009 17:57 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Ja Bolusia znalazlam nastepnego dnia.
Siedzial w szparze miedzy blokami. Zszokowany. Przerazony.
Smierdzacy.

Nie odzywal sie na zadne wolania.
Po prostu musialam go zobaczyc.

Kciuki caly czas.
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 18:31 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 18:00 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Ania_EN pisze:Mojej teściowej kotek skoczył z balkonu (parter) i zaszył się gdzieś- ponad tydzień go nie było. Okazało się, że wszedł przestraszony przez okienko do blokowej suszarni i tam siedział, dopki go nie odkryła jakaś dobra dusza. Czy w Twoim bloku są otwierane okienka? Kicia na pewno jest gdzieś blisko- odnajdzie się!

ponoć Mrusia biega gdzieś po dzielnicy (o ile to ona), u nas nie ma takich zakamarków, które by nie były czyjeś, te wszystkie publiczne przeszukałam, nawet ludziom do ogródków wchodziłam. Czekam właśnie na transport bo jest okropnie zimno i będę zaraz jeździć po okolicy, szukać i rozwieszać plakaty.

Jak tylko (jeśli) ją znajdę to będzie musiała nosić obróżkę z adresówką, mimo, że jej nie lubi... a brata to normalnie ukatrupię, albo jego wywalę z domu niech łazi 4 dni po mrozie...

dragonfly.87

Post » Pt gru 18, 2009 21:24 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Mrusi nadal nie ma, na dodatek jedna kicia z moich znajd (kliknijcie w bannerek) zachorowała na pp, ledwo ciągnie, długi rosną... nic tylko się zachlastać :cry: to będą cudowne święta @#$^* ....

dragonfly.87

Post » Pt gru 18, 2009 21:37 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

ponoć Mrusia biega gdzieś po dzielnicy

jeśli była widziana to kwestia znalezienia się was obu w tym samym miejscu i w tym samym czasie
(mój Maurycy się nie znalazł) :(
AnielkaG

Post » Pt gru 18, 2009 21:39 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Jeżeli nadal biega, to znaczy, ze ma metę. Inaczej już dawno by zamarzła.
Wiesz może gdzie widziano tego kota?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt gru 18, 2009 21:39 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

AnielkaG pisze:
ponoć Mrusia biega gdzieś po dzielnicy

jeśli była widziana to kwestia znalezienia się was obu w tym samym miejscu i w tym samym czasie
(mój Maurycy się nie znalazł) :(

ja tak strasznie za nią tęsknię, już się aż rozchorowałam od tego łażenia, ale i tak poszłam mimo gorączki z nadzieją, że ją znajdę... NIC... ciągle nic... :( :cry:

dragonfly.87

Post » Pt gru 18, 2009 21:42 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

genowefa pisze:Jeżeli nadal biega, to znaczy, ze ma metę. Inaczej już dawno by zamarzła.
Wiesz może gdzie widziano tego kota?

widziano ją niby dziś rano jak przebiegała z Dzieci Warszawy na Apartamentową. Jak tylko dostałam info od razu pobiegłam jej szukać, brnąc po śniegu dotarłam po śladach łapek do pani karmicielki na Dzieci Warszawy, gdzie jest podobny kot, ale biało-szary i bardziej puchaty...

Co mnie najbardziej zdołowało? Wczoraj o 17 kiedy byłam w domu (przed wyjazdem na kolejny patrol) ktoś widział Mru w śmietniku... i dopiero dziś rano z tym do mnie zadzwonił :cry:

dragonfly.87

Post » Pt gru 18, 2009 21:59 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

trzymam kciuki- znajdzie się!!!!Musi!
Serniczek

Post » Pt gru 18, 2009 22:00 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

dzięki.

Właśnie ona musi się znaleźć, bo bez niej mi cholernie smutno i nawet jak zniosę do domu innego kota to nie będzie to samo, ona była moją kochaną zołzą

dragonfly.87

Post » Pt gru 18, 2009 22:03 Re: Mru zaginęła ;( Warszawa Ursus- ul. Dzieci Warszawy :(

Ważko,
Mam nadzieję, że się uda. Trzymam kciuki. Nie poddawaj się!!!
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

[poprzednia][następna]