Murzynki moje śliczne, najsłodsze, przekochane sobie smacznie śpią.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociareczka pisze:Wątku tak szybko nie będzie, bo aparat odmówił posłuszeństwa![]()
Murzynki moje śliczne, najsłodsze, przekochane sobie smacznie śpią.![]()
Już po antybiotyku, nie kichają, nie flukają nosem - za to uwielbiają skakać po mnie w nocy, jak śpię
![]()
Mają wielki apetyt, to one muszą pierwsze zjeść, rezydenci w tym czasie czekają i jak maluchy zjedzą, to dopiero mogą dojść do miski.
Ogólnie są cudowne, czułe, często słyszę traktorki.
Thorkatt pisze:Zeby to nie Warszawa, można by powiedzieć, że murzyńska wioska.
Thorkatt pisze:A ja opowiadam komu się da jak to 2 wroclawskie murzyniątka zrobiły w stolicy napad na lodówkę, w ktorej gościła szyneczka.
Kociareczka pisze:Thorkatt pisze:A ja opowiadam komu się da jak to 2 wroclawskie murzyniątka zrobiły w stolicy napad na lodówkę, w ktorej gościła szyneczka.![]()
![]()
A najlepsze jest to, że ja nie potrafię się na nie zezłościć, krzyknąć.
Thorkatt pisze:A ja opowiadam komu się da jak to 2 wroclawskie murzyniątka zrobiły w stolicy napad na lodówkę, w ktorej gościła szyneczka.
Thorkatt pisze:To mi przypomina sie historia u mego wuja, gdy dwa myszoskoczki namawiały psa, żeby zajrzał do wysokiego akwarium, a one mu wtedy myk na głowę i na pokoje.
Kociareczka pisze:Wątku tak szybko nie będzie, bo aparat odmówił posłuszeństwa![]()
Już po antybiotyku, nie kichają, nie flukają nosem - za to uwielbiają skakać po mnie w nocy, jak śpię
![]()
Mają wielki apetyt, to one muszą pierwsze zjeść, rezydenci w tym czasie czekają i jak maluchy zjedzą, to dopiero mogą dojść do miski.
Dzisiaj kontrola była, wszystko jest okej, ale lepiej będzie, jeśli będę podawać im jeszcze antybiotyk przez 5 dni, potem trilac i w końcu pyrantelum. Ogólnie, tak jak mówiłam są przekochane, słodkie, czułe i je chyba zjem.jessi74 pisze:Kociareczka pisze:Wątku tak szybko nie będzie, bo aparat odmówił posłuszeństwa![]()
![]()
co nowego u maluchów?
Lodówka została zastawionaThorkatt pisze:a co, pusto już w TEJ lodówce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], Patchi, Patrykpoz, zuzia115 i 91 gości