No dobra, dobra..

czuję się przywołana do porządku.
Dzieciaki dzisiaj wstały bardzo wcześnie, na paluszkach schodziłam do kuchni o szóstej celem zrobienia sobie pierwszej z... serii..kawuś, a tu niespodzianka, uchyliłam drzwi "dziecinnego" a tam sześcioro oczek wpatrzonych we mnie z nadzieją na dobrą zabawę.
Trochę sobie poszaleliśmy zanim się dzieciaki zmęczyły i znowu poszły spać.
Acha, zapomniałam napisać że wreszcie dotarła z zooplusa karma dla kociąt. Z duszą na ramieniu zamawiałam gimpeciki dla kociąt rybne, bo kurczakowe wiedziałam że lubią. Moje dorosłe koty nie cierpią ryb, każda absolutnie ryba, w jakiejkolwiek formie jest niejadalna.
Podałam kociakom tego tuńczyka i.. kociaki oszalały. Jadły jednocześnie i mrucząc i warcząc
Kociaki czują się świetnie, w piątek ostatnia dawka detrivetu a po niedzieli ponowne analizy Q.. no i same kociaki też wetce pokażemy.
Muszę im znowu jakieś foty trzasnąć. Mirmurek coraz chętniej układa się do spania na parapecie okna, tuż przy laptopie. Parapet wyścielony poduszeczką oczywiście
Teraz już za każdym razem gdy biorę maluchy na ręce - mruczą sobie. Nie mruczą tylko wieczorem gdy je zawijam w ręczniki celem podania znienawidzonego leku.
Postaram się o fotkę kiciusia jak wcina

tabletkę...
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!