za dobre wyniki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Cały czas bierze antybiotyk i nie można zrobić mu testów. Rozmawiałam już z wszystkimi wetami w schronisku i wiedzą, że robię wszystko, żeby go zabrać. Pytam o niego po dwa razy w tygodniu, więc może mu w końcu ten antybiotyk odstawią. W niedzielę mam mieć ostateczną rozmowę na jego temat i ustalić konkretny plan działania.
Kicia_ pisze:No niestety. Okazało się, że lekarz schroniskowy, który opiekuje się Mirkiem najnormalniej w świecie mnie okłamał, albo jest niedouczony. Podobno żadne leki nie mają wpływu na testy i nigdy nie miały. Dawno można je było zrobić. Jestem zła na siebie, że wcześniej nie zapytałam o to mojego weta, ale nie przyszło mi do głowy, że lekarz mógłby popełnić tak kardynalny błąd. Tylko kota szkoda... Mirek będzie miał testy jak najszybciej się da.
Kicia_ pisze:No niestety. Okazało się, że lekarz schroniskowy, który opiekuje się Mirkiem najnormalniej w świecie mnie okłamał, albo jest niedouczony. Podobno żadne leki nie mają wpływu na testy i nigdy nie miały. Dawno można je było zrobić. Jestem zła na siebie, że wcześniej nie zapytałam o to mojego weta, ale nie przyszło mi do głowy, że lekarz mógłby popełnić tak kardynalny błąd. Tylko kota szkoda... Mirek będzie miał testy jak najszybciej się da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości