To może ja conieco o planach, przynajmniej wstępnych:
- dziś
_kathrin i memka walczyły na Folwarcznej, czekam na relację

próba kontaktowania się ze mną o godzinie 7.12 mnie bardzo rozczuliła
-
Agneska rozpoczyna walkę z własnym śmietnikiem, czyli spodziewamy się zalewu miłych kotów szukających DT. Max w czwartek odwozi klatki i połów do lecznicy.
- i wówczas sprzęt przejmuje
Kaprys2004 i wspólnie ze mną wybiera się w czwartek nocą na Pragę
- a w piątek
Agneska ponownie przechwytuje sprzęt i jedzie na Mochnackiego. Wstępnie
iskra rozważa możliwość dołączenia się jako pomoc łapankowa
- o sobocie na Krasiczyńskiej myśli
Aleba z mężem :twisted:
- w "międzyczasie"
iskra zawiązuje wspólnotę z panią Basią i poluje na Bródnie (próbują wykończyć Toruńską i Kondratowicza). Tam może się przydać lokalny kierowca na trasie Bródno-Tarchomin-Białołęka - kordynuje iskra
ja mam WOLNY WEEKEND
Jeśli komuś te plany nie odpowiadają lub się pozmieniały - proszę o info, cobym mogła je łatać...
A! gdybym do czwartku znalazła
DT dla tej kiluletniej miłej kastrowanej pingwinki co siedzi cały czas na podwórku i jest szczuta psami, to mogę ją spróbować w czwartek zgarnąć.
Proszę o
ogłoszenia dla tej kotki:
http://kotydoadopcji.cba.pl/ - bardzo miła, 1,5 roku, kastrowana. 2 razy głupio wyadoptowana, więc 2 razy wróciła z adopcji. Szuka tym razem dobrego, kochającego domu, na zawsze. Tel: 228315072
Szukam też
twardziela, który ma siłę rozmawiać z panią Wiesią :twisted: i dowiedzieć się o jakie kociaki co to je jakaś emerytka karmi, a potem ma zamiar utopić. O ile udało mi się zrozumieć - to jest jakieś niekastrowane stado kotów na Stalowej, trzebaby je załatwić. Ale ja się nie mogę denerwować, przynajmniej do środy

jak się twardziel zgłosi to podam nr telefonu i o co trzeba zapytać.