KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2009 12:42

Tweety pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:dziś 13.01, musimy ewakuować koty z Wielopola :cry: trzeba je wywieźć z powrotem na mróz, na śmietnik, na poniewierkę (już mi serce pęka :cry: ) a co z miziakami, gdzie je dać, też na mróz?? Misia, Frania, Luizę, Sylwestra, tego buraska, który da się głaskać i nie wiem który tam jeszcze rokuje.
Na pomoc!!!!

:( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

W sobotę mam wizytę w sprawie Toni...może pójdzie do domu. Lusia nie załatwia się w kuwecie, mam straszny problem, chciałam przynajmniej na pare dni się odtymczasić zeby zobaczyć czy zacznie robić normalnie :(
Nie wiem jak załatwić tą sprawę, nie ma mnie całymi dniami w domu, mam zakupany i zasikany dom, znajduję koopy w różnych dziwnych miejscach:(
Chciałabym wziąć Franka albo Luizę, nie wiem jak pogodzić to wszystko :(

Franio i Luiza juz znalazły tymczas :1luvu:

No tak doczytałam, wszystko jedno tak naprawdę, mogłabym wziąć któreś starsze, więc Miś albo Cynamon (ten buro-brązowy), ale co z resztą?? Z tymi które się "nie nadają".
Nie wiem muszę poczekać do soboty :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto sty 13, 2009 12:44

Jakbym miała pewność, że Kosto pojedzie do wołomina, to mogłabym wziąc Krótką lub Basa na tymczasowanie. Moja koleżanka nie zgodzi się już na 3 w biurze. Fuck.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sty 13, 2009 12:46

Tweety
napisalam do ciebie pw w sprawie Milli
sprawdz w wolnym czasie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sty 13, 2009 12:51

Napisał do mnie Pan, chce z AFN-u kociaka do 4 miesięcy ... No cóż urodzaj kotów ale nie małych, zasugerowałam mu Milę!

kastapra

Post » Wto sty 13, 2009 12:53

Na wątku Telmy Etko z Poznania zaoferowała dom dla jednego z kotów. Jest szansa na transport, ale 23 stycznia i potrzebny transporterek. Kota zawiozłaby Lotka, którą znalazłam na wątku transportowym, już jesteśmy wstępnie dogadane.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto sty 13, 2009 12:57

Bungo pisze:Na wątku Telmy Etko z Poznania zaoferowała dom dla jednego z kotów. Jest szansa na transport, ale 23 stycznia i potrzebny transporterek. Kota zawiozłaby Lotka, którą znalazłam na wątku transportowym, już jesteśmy wstępnie dogadane.

Super.:)
Który kot pojedzie, Tweety? Sylwek, Miś, Buraś czy inny?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto sty 13, 2009 13:00

Huurrraaa!!!! Reszta czeka...
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Wto sty 13, 2009 13:22

Milę na początek chce przygarnąć na DT BarbAnn, ja nie wiem czy ona nadaje się już do DS :( Może ten pan wziąłby Gabrysia od Gracjany a gdyby Gracjana się zgodziła wziąć coś na jego miejsce :roll: Jest jeszcze Monika, kóra też chodzi na Wielopole, ponoć u niej można jednego kota przemycić na tymczas, acha i mam też świetne wieści, 6 ogonków (2 maluchy i 4 dorosłe) moga jechać do Nawojowej Góry do aani :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 13, 2009 13:26

Tweety pisze:Milę na początek chce przygarnąć na DT BarbAnn, ja nie wiem czy ona nadaje się już do DS :( Może ten pan wziąłby Gabrysia od Gracjany a gdyby Gracjana się zgodziła wziąć coś na jego miejsce :roll: Jest jeszcze Monika, kóra też chodzi na Wielopole, ponoć u niej można jednego kota przemycić na tymczas, acha i mam też świetne wieści, 6 ogonków (2 maluchy i 4 dorosłe) moga jechać do Nawojowej Góry do aani :1luvu:

Uff, chyba nie jest az tak zle...
A ja patrzę przez okno, minus ileś tam :( moje pracowe kociaki biegają po mrozie :( jeden taki malutki, drugi też i duze. BUUUUUU, gdzies tam się chowają, jak mogą, ale co? Chyba sie nie przegrzewają ;(

kastapra

Post » Wto sty 13, 2009 17:50

biedne kociska :cry:
i bardzo Wam dziewczyny współczuję - bezradnośc jest koszmarnym uczuciem :(
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto sty 13, 2009 23:18

serdeczne podziękowania za udział w dzisiejszej częściowej przeprowadzce :1luvu:

Najpierw Lutra odpracowała swoje przy zwierzakach, potem Telma pojechała do swojego domu, potem dotarła do nas Kastapra, zapakowaliśmy Luizę, Misia i Saszkę oraz zaprowiantowanie dla panów do samochodu, upchnęli kolanem i towarzystwo pojechało. Jutro na DT idzie Franio a z Chirona wracają 3 pannice. Na czwartek chciałabym umówić operację kotusi z guzami, bo jadę do Krakvetu z psem po operacji a przy okazji odstawię Kulkownika od Zowisi do swojego domu więc burania mogłaby też z nami jechać.
Sasza z Misiem są bardzo związani uczuciowo, zrobiłam im dzisiaj zdjęcie jak Sasza trzyma tę wielką łepetynę na Misiu i wtuleni są w siebie jak ciasno sie da
Aaniu, Bungo, dzwonił pan Wojtek, o którym wspominałyście, jutro o 11-stej mam oglądać lokal, który na jakąś chwilę można by było wynająć za bardzo nieduże pieniądze, dobre miejsce, bo na Dietla, zobaczymy co to.

A tak prawdę mówiąc to popatrzcie ile dzisiaj się wydarzyło świetnych rzeczy (tfu, tfu, nie zapeszając). Przy udziale wszystkich tutaj obecnych i innych, równie wspaniałych, ludzi z zewnątrz, właściwie rozparcelowaliśmy 18 kotów wciągu jednego dnia, przynajmniej teoretycznie 8O :1luvu: :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 13, 2009 23:20

:aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 13, 2009 23:28

Dziewczyny jestescie wspaniale. Od dawna, po cichu Wam kibicuje!

:ok:

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Śro sty 14, 2009 9:18

Hopsamy po domki!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Śro sty 14, 2009 10:56

to :aniolek:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]