ADOPCJE PUCHATKOWA II.. proszę o zamknięcie..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2008 9:13

Ruach pisze:
Serniczek pisze:
_kathrin pisze:to może ja jakieś relacje z DT zdam. Rudy stracił dziś jajka i przeszedł przegląd techniczny. jest dobrze. szacowany wiek ok.2 lata, waga ponad 5 kg (jest trochę za gruby)

bardzo fajny kot :)
kurka on bardzo dużo jadł...jak na błakajacego sie kota niezła waga.....Ryżykuś,dobrze karmią na cmentarzu 8)

:P :P :P

Miał rację chłopak,żeby żyć trzeba jeść... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto gru 16, 2008 9:13

Edzina pisze:Prosze. A podobno wszystkie koty sa ladne... (jest tylko czasem za jasno? ;-) )
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeszcze raz sobie popatrzę...
Jest extra... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto gru 16, 2008 9:53

Edzina pisze: Obrazek

E tam, marudzicie ... jest wystarczająco śliczny :D Kochany misiek - na tej fotce jest taki rozczulający :love:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 16, 2008 10:26

Jest rozkoszny, taki niedzwiadek :1luvu:

Dlaczego nasze mieszkania nie maja scian z gumy?? :roll:
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Wto gru 16, 2008 10:30

fajoski.....taki ziomal.....a ten ząb.... :dance: :ryk:
Serniczek

Post » Wto gru 16, 2008 10:37

A ten ząb do otwierania buźki to się może nadac do otwierania pifka :twisted:

oczywiscie żartuję
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Post » Wto gru 16, 2008 16:31

pozdrowienia z parapetu 8)

Obrazek

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto gru 16, 2008 16:35

_kathrin pisze:pozdrowienia z parapetu 8)

Obrazek

sliczny :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Post » Wto gru 16, 2008 21:47

mój Ryżuś-kocham go.... tyle się namartwiłam i napłakałam nad jego losem na tym zimnie-teraz ma Amerykę....... :D jest naprawdę piękny,dorodny....taki miluś.Aż dziwne ,że sie błąkał bez jedzenia.....na poczatku uciekał w panice przede mna i czaił się z daleka do miseczki,bał sie ręki-musiał go ktos wywalić jakaś :pig: To domowy spragniony ciepła kot...raz podszedł,pogłaskałam go jak jadł i od tej pory leciał na złamanie karku do mnie.Zawsze był punktualnie i czekał na jedzenie.Zjadał dużo i łapczywie-był wygłodzony.Przychodził,głosno płakał o dom...a ja razem z nim.I sie spełniło...Kathrin dziękuję Ci :D
Serniczek

Post » Wto gru 16, 2008 21:59

Serniczek pisze:mój Ryżuś-kocham go.... tyle się namartwiłam i napłakałam nad jego losem na tym zimnie-teraz ma Amerykę....... :D jest naprawdę piękny,dorodny....taki miluś.Aż dziwne ,że sie błąkał bez jedzenia.....

biedaczek pewnie z tego głodu tak spuchł :twisted: ;) a wybredne brzucho ma, suchego nie tyka, jeno świeże mięsko raczy przełknąć.

duży kochany kotek :1luvu: jest bardzo spokojny, nie zwraca uwagi na inne koty, można go na rączkach ponosić, kiziać się lubi. zaszczepimy się jeszcze i będziemy ogłaszać.

może komuś dużo rudego kota do kochania?

_kathrin

Post » Wto gru 16, 2008 22:31

u mnie jadł suche...mało sie nie udławił i puszki połowę na raz....
Serniczek

Post » Wto gru 16, 2008 22:47

Sabeena_ pisze:sliczny :1luvu:

No tak.. Niektorzy to maja sliczne koty.. W przeciwienstwie do innych... :wink: :twisted:
No ale jak ktos sobie zasluzyl...
Dzisiaj znow dostalam info, ze do schroniska przyszedl facet z niekastrowanym bialo-niebieskim persem. :evil:
Juz prawie wlosy rwalam z glowy, no bo przeciez nie zabiore kolejnego (slicznego tym razem :twisted: )!
Na szczescie sprawa sie rozwiazala. I kicio bedzie ciachniety przed pojsciem do nowego domu. :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto gru 16, 2008 22:56

Serniczek pisze:u mnie jadł suche...mało sie nie udławił i puszki połowę na raz....

a jakie? może moje mu nie smakują? inne koty jedzą

_kathrin

Post » Wto gru 16, 2008 22:59

Edzina -Puchatkowo bierze Cie na etat mysliciela.jak jest kot w potrzebie Myśliciel Edzina zaczyna mysleć czy by go nie wziąc na tymczas i kot zaraz ma dom.Tylko niestety pensji nie płacimy....... :? bierzesz te robotę? 8) (taki fajny dżob.....) :D
Serniczek

Post » Wto gru 16, 2008 23:03

_kathrin pisze:
Serniczek pisze:u mnie jadł suche...mało sie nie udławił i puszki połowę na raz....

a jakie? może moje mu nie smakują? inne koty jedzą

a różnie troche mieszanki Puriny na żęby,trochę RC nerkwego,trochę nawet Light (jakas czeska karma ale dobra -kupowana u weta.Takie tańsze mieszane i puszki mięsne zdaje się Winston.czasem nawet KK(nie przelewało mi sie a on wciągał potworne ilości).Jak miałam czas to jadł gotowanego kuraka z marchewką i makaronikiem albo ryżem.Wiesz on był na zewnatrz marzł to i więcej jadł na zapas bo miał kolegów do michy.
Serniczek

[poprzednia][następna]