Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sanna-ho pisze:Mała przylepka - najchętniej spędzałaby cały dzień na kolanach
Przestraszyła się mojego współlokatora (bo to duży mężczyzna jest), ale już po chwili pozwoliła się wziąć na ręce, i od razu wlazła chłopu na ramię i wtuliła się w szyję, mrucząc namiętnie.
I tym sposobem zyskała kolejnego fana
sanna-ho pisze:Magija pisze:sanna-ho pisze:I tym sposobem zyskała kolejnego fana
hmmm?
czyżbyś była zazdrosna?
Ewuś_M pisze:Witam wszystkie wolontariuszki, jestem nową użytkowniczką forum, a znalazłam sie tu za sprawą naszej małej bohaterkiZnalazłam ogłoszenie na stronie łódzkiego schroniska i od razu wpadłam... po uszy
Albo raczej po pół cucha
Chciałabym stworzyć dla niej prawdziwy i kochający dom, ale widzę, że nie jestem sama, wiec ustawiam sie do kolejki i liczę na szczęście
Oferuje jej całe moje kochające serce, wiem jak się czuje, gdyż tak jak ona jestem sierotka samotnie mieszkającą. Czekam teraz na powrót opiekunki Bezuni i liczę na łut szczęścia, że to mojego domu trafi nasza dziewczynka. Przeczytałam cały temat jej dotyczący i mam nadzieje, że jak nie u mnie, to u kogoś innego znajdzie dobry i kochający dom
3mam za Nią kciuki i za Was wszystkie dziewczyny, bo to co robicie dla małych kocich duszyczek jest piękne
Ewuś_M pisze:Tak mi się wydawało, ale po niku nie byłam pewna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości