Sosnowiec-HILTON DT dla KOTEK Z MAŁYMI NA CITO POTRZEBNE!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 13, 2008 5:26

Dziewczyny ja mam jedzonko dla maluszkow co Chochlik nie moze jesc .... tylko boje sie Wam posylac :( z wiadomych wzgledow

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro maja 14, 2008 6:32

Hoop do gory w ten piękny poranek !!! :D
Jak tylko będe wiedział kiedy mógłbym być w Waszych okolicach to dam Wam znać :wink: . Powiedzcie bo sie już pogubiłem :roll: , moja śliczna podopieczna jeszcze mieszka w Hiltonie czy też znalazła już swój domek ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro maja 14, 2008 9:05

bubor pisze:Hoop do gory w ten piękny poranek !!! :D
Jak tylko będe wiedział kiedy mógłbym być w Waszych okolicach to dam Wam znać :wink: . Powiedzcie bo sie już pogubiłem :roll: , moja śliczna podopieczna jeszcze mieszka w Hiltonie czy też znalazła już swój domek ? :wink:

Buborku twoja piekna podopieczna mieszka jeszcze w łazience u Emilii.
Narazie maluszki dorastaja i są z mamuśką.Za niedługo przeprowadzka Kini z maluchami.Z racji tego że maluszki już chodzą ,a łazienka mała więc czas zapewnic dziewiątce kociaków większą przestrzeń:)

Kinia z maluchami pojedzie do Beaty,no i juz niedługo zaczynamy szukac maluchom domkow

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 15, 2008 6:16

mar_tika pisze:
bubor pisze:Hoop do gory w ten piękny poranek !!! :D

Buborku twoja piekna podopieczna mieszka jeszcze w łazience u Emilii.
Narazie maluszki dorastaja i są z mamuśką.Za niedługo przeprowadzka Kini z maluchami.Z racji tego że maluszki już chodzą ,a łazienka mała więc czas zapewnic dziewiątce kociaków większą przestrzeń:)

Kinia z maluchami pojedzie do Beaty,no i juz niedługo zaczynamy szukac maluchom domkow

Aaaaa , to pannica znaczy sie " na pokojach " :D , może jakieś zdjątko ? :wink:

bubor

Post » Pon maja 19, 2008 6:23

Hoop do góry w ten szary poranek !!! :wink:

bubor

Post » Sob maja 24, 2008 0:31

bubor pisze:Hoop do góry w ten szary poranek !!! :wink:

Pomoc bardzo potrzebna potrzebyjemy tymczasów dla kotek z maluszkami!!!

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 24, 2008 16:53

terenia1 pisze:
bubor pisze:Hoop do góry w ten szary poranek !!! :wink:

Pomoc bardzo potrzebna potrzebyjemy tymczasów dla kotek z maluszkami!!!

Bardzo potrzebujemy domków tymczasowych dla kocich-mam z ich maluszkami, może ktoś da radę wygospodarować kawałek miejsca u siebie dla nich, w tej chwili mamy 3 mamy z ich maluszkami - one potrzebują warunków domowych do wychowania, a to dopiero poczatek :cry: Prosimy może osoby z Sosnowca albo z okolic mogłyby dać domek tymczasowy dla kotek z maluszkami, badzo , badzo pilne :!: :!: :!: :!:

terenia1

Post » Sob maja 24, 2008 17:31

ja nie moge :crying: choc tak bardzo bym chciala :?

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob maja 24, 2008 22:37

aassiiaa pisze:ja nie moge :crying: choc tak bardzo bym chciala :?

Wiem Asiu wiem, ale szukamy dalej musimy mamuśki z maluszkami wyprowadzić z Hiltona, ja jak wrócę z Warszawy zabiorę jedną kotkę z maluchami, ale wcześniej musimy kupić klatkę. Dzwoniłam dzisiaj kilka razy na telefony do producentów klatek, ale chyba mają długi weekend, jak będziemy miały klatę to zaraz jedna mamuśkę biorę do siebie, jeszcze zostana 2 mamuśki, ale to dopiero początek niestety :cry:

terenia1

Post » Nie maja 25, 2008 12:56

terenia1 pisze:
aassiiaa pisze:ja nie moge :crying: choc tak bardzo bym chciala :?

Wiem Asiu wiem, ale szukamy dalej musimy mamuśki z maluszkami wyprowadzić z Hiltona, ja jak wrócę z Warszawy zabiorę jedną kotkę z maluchami, ale wcześniej musimy kupić klatkę. Dzwoniłam dzisiaj kilka razy na telefony do producentów klatek, ale chyba mają długi weekend, jak będziemy miały klatę to zaraz jedna mamuśkę biorę do siebie, jeszcze zostana 2 mamuśki, ale to dopiero początek niestety :cry:

Kurcze wydawałoby się że Sosnowiec to duże miasto :? i nie znajdzie się nikt kto mógłby przygarną kotki z maluszkami na domek tymczasowy 8O Coś mi się nie chce wierzyć :roll:

terenia1

[poprzednia]