Mikesz i Misia.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2009 22:29

My z Misią i Mikeszem również przesyłamy życzenia :) Jeśli o drapak chodzi, to Stasiu używał go u nas najczęściej ze wszystkich :) Mikeszowi bardzo brakuje wieczornych ganianin ze Stasiem bo wystarczy mu zamachać zabawką a tak się ożywia, że mógłby biegać za nią godzinami :) A ręce, cóż... nie ma lepszej zabawki :lol:

Sunrise

Od: Sob gru 29, 2007 11:51

Post » Wto sty 06, 2009 21:31

Stasiek po pierwszej, nieco wcześniejszej wizycie u nowego weta. kociak coś nam się ostatnio mocno rozkichał, wiec my już przeczuleni po naszym staruszku załadowaliśmy go w transporter i w te pędy sprawdzić co się dzieje. Na całe szczęście nic, kicha bo kicha, słychać że trochę "gili" w nosie jest, ale to nic czym należało by się super przejmować. Dostał witaminki i wapno wiec będzie wzmocniony. Następna wizyta to szczepionki :) A sam Stanisław daje czadu nocą, że aż milo :D Wdrażamy plan "zmęcz kota przed spaniem" w związku z tym lata za myszkami, piłkami, i piórkami na sznurku. Nie mniej im bardziej staram się go zmęczyć tym bardziej mam wrażenie że to ja się mecze niż on :D No ale jak tu nie kochać takiego szkraba :1luvu:

Derianna

Od: Czw lis 06, 2003 11:51

Post » Wto sty 06, 2009 22:14

Całe szczęście, że to nic poważnego.
No to masz na noc niezły aerobik ;) Może jak Ty się zmęczysz a Stasiu nie to przynajmniej będziesz mocniej spać i nie będziesz słyszeć, jak mały szaleje ;)

A u nas teraz mniej więcej taka atmosfera:
Obrazek

a była: :P
Obrazek
Obrazek

Sunrise

Post » Czw sty 08, 2009 16:57

No cudnie :D Jednak co dwa to nie jeden ;) Nie mniej zabiegi przed snowe zdają egzamin, zobaczymy na jak długo :D

Derianna

Od: Czw lis 06, 2003 11:51

Post » Śro wrz 02, 2009 10:06 Re: Mikesz i Misia.

Trochę się mi wątek przykurzył... W takim razie mały apdejt:P
Misia Obrazek
Mikesz Obrazek
ukłony przed Misią ;) Obrazek

Mikesz lubi towarzyszyć mi w porannej i wieczornej toalecie. Wskakuje na umywalkę i obserwuje. Ucieka jak zaczynam suszyć albo lakierować włosy ;)
Misia co rano wskakuje na łóżko jak tylko wstanę, drapie w prześcieradło, przewraca się a potem szybko leci do miski na śniadanie :)

Sunrise

Post » Śro wrz 02, 2009 11:54 Re: Mikesz i Misia.

Czyli wszystko po staremu. :wink: Pięknie wyglądają. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia]