A w ogóle to o co Wy mnie posądzacie? Już nie mam co robić, tylko Kaśkę Zuza nazywać

Kaśka to Kaśka, mała skoczna Katarynka. I nigdzie się nie wybiera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Usagi_pl pisze:A w ogóle Agata, co Ty mi tu przywiozłaś?
Ten kot ma w nosie to, co jest napisane na puszkach![]()
60% mięsa w mięsie jest be! Wywalam Carny kotom spod kiosku, bo Kasia woli Brocconis (8% mięsa) albo Perfect Fit (14% mięsa). No chyba, że 100% mięsa w mięsie jak filet z kurczaka, ale też nie z piersi tylko z udka. Zero wysmakowania![]()
W dodatku je tylko nad ranem i wieczorem. I szczerze mówiąc, nie wiem, ile je. Mam wrażenie, że za mało, ale ona więcej nie chce. Żarcie stoi cały dzień i schnie, namoczony RC znika, ale ponieważ uzupełniam go, jak jest nadjedzony, więc nie panuję nad tym, ile tego schodzi. Z dwie garstki chyba. Najchętniej karmiłabym ją tylko suchym i uzupełniała kurczakiem, ale ona aż tak za suchym nie przepada, żeby z niego zrobić podstawę. Mogę się przerzucić na saszetki, ale koszty tego są spore. Dlaczego nigdzie nie ma takiej instrukcji obsługi z wyceną od razu? I takimi rozwiązaniami IF NOT Carny 200g THEN HILL'S 100g czy coś w tym rodzaju?![]()
Zdrowe żywienie kota mnie przerasta, bo kot nie chce być zdrowo żywiony, a ja nie panuję już nad tym, co ona zjada, a czego nie. Zresztą, nad własnym żywieniem tez nie panuję
gisha pisze:Usagi, muszę napisać, ze przeczytanie tego wątku bardzo mi poprawiło humor w ten okropny dzień (snieżyca ).
Pięknie piszesz o koteczce i cudowny domek jej stworzyliście![]()
W Szczecinie jest tez bezogonek Ebi(byl u mnie na tymczasie) u Kya
i mam nadzieję ze tez mu tak dobrze jak Kasi u Was!
Pozdrawiam serdecznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 639 gości