Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:Hmmmmmmm! Umiem zmniejszać rozmiar zdjęcia... Tylko jak wstawiam na forum (najczęściej za pomocą upload.miau) to widać tylko mianiaturki. Nie mam czasu doczytać wszystkich instrukcji. Ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie??
trawa11 pisze:ajmk pisze:Hmmmmmmm! Umiem zmniejszać rozmiar zdjęcia... Tylko jak wstawiam na forum (najczęściej za pomocą upload.miau) to widać tylko mianiaturki. Nie mam czasu doczytać wszystkich instrukcji. Ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie??
to prostsze nim myslisz
klknij w ten link ,co Ci wczesniej podalam
potem kliknij w "przegladaj" wyswietla Ci sie Twoje zdjecia ,albo miejsca ,k ktorych masz je zapisane
jak juz znajdziesz odpowiednie zdjecie ,to kliknij w nie,a nastepnie kliknij w"host it".pochwili powinnos sie zdjecie zaladowac.Z boku powinno byc widac jego miniaturke
jak juz zdjecie bedzie ,to wtedy zanaczasz na niebiesko te rubryke cala ,gdzie z boku jest zaznaczone-hotlink for forums1
na tym niebieskim prawym przyciskiem dajesz kopiuj ,no i jedziesz do forum i dajesz wklej .
i wsio
to nie jest trudne
sprobuj
ajmk pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:Hmmmmmmm! Umiem zmniejszać rozmiar zdjęcia... Tylko jak wstawiam na forum (najczęściej za pomocą upload.miau) to widać tylko mianiaturki. Nie mam czasu doczytać wszystkich instrukcji. Ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie??
to prostsze nim myslisz
klknij w ten link ,co Ci wczesniej podalam
potem kliknij w "przegladaj" wyswietla Ci sie Twoje zdjecia ,albo miejsca ,k ktorych masz je zapisane
jak juz znajdziesz odpowiednie zdjecie ,to kliknij w nie,a nastepnie kliknij w"host it".pochwili powinnos sie zdjecie zaladowac.Z boku powinno byc widac jego miniaturke
jak juz zdjecie bedzie ,to wtedy zanaczasz na niebiesko te rubryke cala ,gdzie z boku jest zaznaczone-hotlink for forums1
na tym niebieskim prawym przyciskiem dajesz kopiuj ,no i jedziesz do forum i dajesz wklej .
i wsio
to nie jest trudne
sprobuj
No dooooooooobra!
Próbuję i dla przypomnienia wklejam fotkę z powitania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: bilol, Jura, puszatek i 74 gości