CK wątek nadzwyczajny, rozliczenie s. 24, DZIĘKUJEMY!!! :))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2007 19:23

nie wiem czy już ktoś to zaproponował ale myślę, że warto zainteresować sprawą program UWAGA i Express Reporterów
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Sob wrz 08, 2007 19:42

wibryska pisze:nie wiem czy już ktoś to zaproponował ale myślę, że warto zainteresować sprawą program UWAGA i Express Reporterów

na forum www.owczarek.pl też jest informacja o włamaniu i tam dwie osoby napisały tak:

Wendy14
Napisałam do tvn 24 może będzie jakiś apel i ktoś pomoże ja niestety za daleko mieszkam.To był jedyny pomysł na jaki wpadłam.

ilonesia
No ja też za wiele nie mogę ,ale napisalam do oglądanego i wspanialego programu UWAGA. Mam nadzieję,że coś to pomoże ..

marillka

Od: Sob wrz 08, 2007 16:20

Post » Sob wrz 08, 2007 19:47

a w załaczeniu link do dzisiejszych zdjęć z kociarni

niestety zdjęcia niskiej jakości - komórka
no i nie wszystkie koty chciały pozować ;)

http://marillka.fotosik.pl/albumy/265801.html

mam nadzieję że choć te urocze stworzenia przyprawią was o uśmiech

moim zdaniem jedynie zdjęcia 13, 18, 25 nadają się do oglądania

i niniejszym upoważniam wolontariuszy Cichego Kąta do wykorzystywania tyh zdjęc przy ogłaszaniu kotów

marillka

Od: Sob wrz 08, 2007 16:20

Post » Sob wrz 08, 2007 20:07

Zapraszam na licytację dla CK, do zlicytowania jest bursztynowe serduszko na łańcuszku:
:arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64801
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Sob wrz 08, 2007 20:08

To jakaś makabra :?
Mam nadzieję, że to ze względu na dobro śledztwa i działań jakie podjęła Policja nie piszecie o tym czy rzeczywiście zdjęto odciski palców itp, a nie dlatego, że Policja takich działań nie podjęła.

Nie oszukujmy się, nie zrobił tego specjalista w białych rękawiczkach, a Tarnowskie Góry to nie metropolia (bez urazy dla nikogo :) ), wydaje mi się, że odpowiednio zmotywowana Policja, wykorzystując swoje "kontakty", szybko jest w stanie ustalić sprawcę.
ObrazekObrazek

kotalizator

Od: Wto lut 27, 2007 14:33

Post » Sob wrz 08, 2007 20:16

marillka pisze:
wibryska pisze:nie wiem czy już ktoś to zaproponował ale myślę, że warto zainteresować sprawą program UWAGA i Express Reporterów

na forum www.owczarek.pl też jest informacja o włamaniu i tam dwie osoby napisały tak:

Wendy14
Napisałam do tvn 24 może będzie jakiś apel i ktoś pomoże ja niestety za daleko mieszkam.To był jedyny pomysł na jaki wpadłam.

ilonesia
No ja też za wiele nie mogę ,ale napisalam do oglądanego i wspanialego programu UWAGA. Mam nadzieję,że coś to pomoże ..

Marillko:

ryśka pisze:Bardzo proszę o niekontaktowanie się w naszym imieniu z prasą, zwłaszcza bez wcześniejszego uzgodnienia z nami, sami się tym zajmujemy, jako organizacja.

Potrzebna jest pomoc bezpośrednia - domy tymczasowe, pomoc fizyczna w azylu - w zabezpieczeniu kojców itd.

Dobrze byloby wszelkie dzialania uzgadniac ze Stowarzyszeniem. Bez tego powstanie chaos.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob wrz 08, 2007 20:47 U W A G A

ORGANIZATORZY POMOCY DLA AZYLU PROSILI O NIE WYSYLANIE ZADNYCH INFORMACJI DO MEDIóW DO ODWOLANIA.

Nie róbcie niedźwiedziej przysługi - czytajcie porządnie wątek! To bardzo ważne!
Tomek
Blog "Oni maltretują zwierzęta"
http://omz.blox.pl

omz

Od: Śro sie 29, 2007 17:42

Post » Sob wrz 08, 2007 20:56

Adria i BasiaHorz niestety nie mogły dzisiaj zostać na miejscu :?
Trzymajcie kciuki za czuwających...wspaniali ludzie :king:

thor...rozumiem, ze o mnie chodzi ci z tym nieodpisywaniem na @ ? ...przepraszam, ze nie odpisałam błyskawicznie na Twoje PW, ale najnormalniej w swiecie nie mam czasu na przesiadywanie przy necie. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym siedziec wciepłym mieszkanku, na wygdnym krzesle i stukac w klawiature 8)
Dziękuje za zainteresowanie. Każdy drobny szczegół jest zgłaszany policji, prokuratura tez zostanie w poniedzialek powiadomiona. Najogolniej mowiac ..sprawa jest w toku, wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc. Robimy wszytko co w naszej mocy :!:
Najważniejsze w tej chwili jest bezpieczeństwo naszych zwierząt na miejscu, bo jak kazdy zdaje sobie sprawe...procedury trwaja, trzeba sprawdzic tropy, ślady, podejrzenia...nie da sie tego zrobic na juz.

Kociątko, które odebralismy jest przecudnej urody szylkretka :1luvu:
Ma okolo 4 m-ce i niestety czeka ja amputacja częsci ogonka. W tej chwili okolo 5 cm. ogonka trzyma sie tylko na skórze :cry: Nie jest to swieza rana i niestety wdala sie martwica. Nie potrafie powiedziec w jakies części ogonek bedzie musial byc amputaowany. Wszytko bedzie skonsultowane w poniedzialek z wetem.

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob wrz 08, 2007 21:06

Jose Arcadio Buendia pisze:Thor, nie masz monopolu na wiedzę. Nie podkręcaj atmosfery, jest wystarczająco nerwowa. Najwyraźniej mamy różny styl działania. Wolisz bardziej histeryczny, Twoja sprawa.

Tak jak już raz Ci napisałem: mamy na uwadze kwestie, o których piszesz.

Histeryczny??? 8O Ok jak uważasz. Oczywiście że nie mam monopolu na wiedzę a czy ja tak twierdziłem? Co ma znaczyc rozumiem że nie wiem tego co ty wiesz, tak? Ok jak sobie życzysz.

Wyłaczam się z tematu, już nie będe zabierał głosu ani jak twierdzisz "podkręcał atmosfery".
Powodzenia!

thor

Od: Czw paź 28, 2004 20:51

Post » Sob wrz 08, 2007 21:22

to jest po prostu straszne...zeby tak specjalnie straszyć zwierzaki, burzyć im ich spokój, poczucie bezpiecześnstwa... to przerażające że w ludzkich głowach coś takiego może sie urodzić....

jestem z Wami myslami, chcoiaż to na niewiele sie przyda....
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob wrz 08, 2007 23:04

MAJĄ GO!

Nasze przypuszczenia się potwierdziły. To człowiek, którego po cichu podejrzewaliśmy! Jest policja.

Na razie tyle.

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Sob wrz 08, 2007 23:09

Jose Arcadio Buendia pisze:MAJĄ GO!

Nasze przypuszczenia się potwierdziły. To człowiek, którego po cichu podejrzewaliśmy! Jest policja.

Na razie tyle.

moze to glupie, ale... :dance:

:twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob wrz 08, 2007 23:11

jesoooo, tak się cieszę
czytałam wątek cichutko, bo pomóc nie mogłam
CK nie widziałam, więc się też nie mądrzyłam
a teraz tak bardzo sięcieszę
zwierzaki będą bezpieczne
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob wrz 08, 2007 23:11

Myszka.xww pisze:

Na razie tyle.

czemu głupie
zwierzakom nic niegrozi
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob wrz 08, 2007 23:13

Femka pisze:
Myszka.xww pisze:

Na razie tyle.

czemu głupie
zwierzakom nic niegrozi

Bardzo sie ciesze!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]