Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:nie wiem czy już ktoś to zaproponował ale myślę, że warto zainteresować sprawą program UWAGA i Express Reporterów
marillka pisze:wibryska pisze:nie wiem czy już ktoś to zaproponował ale myślę, że warto zainteresować sprawą program UWAGA i Express Reporterów
na forum www.owczarek.pl też jest informacja o włamaniu i tam dwie osoby napisały tak:
Wendy14
Napisałam do tvn 24 może będzie jakiś apel i ktoś pomoże ja niestety za daleko mieszkam.To był jedyny pomysł na jaki wpadłam.
ilonesia
No ja też za wiele nie mogę ,ale napisalam do oglądanego i wspanialego programu UWAGA. Mam nadzieję,że coś to pomoże ..
ryśka pisze:Bardzo proszę o niekontaktowanie się w naszym imieniu z prasą, zwłaszcza bez wcześniejszego uzgodnienia z nami, sami się tym zajmujemy, jako organizacja.
Potrzebna jest pomoc bezpośrednia - domy tymczasowe, pomoc fizyczna w azylu - w zabezpieczeniu kojców itd.
Jose Arcadio Buendia pisze:Thor, nie masz monopolu na wiedzę. Nie podkręcaj atmosfery, jest wystarczająco nerwowa. Najwyraźniej mamy różny styl działania. Wolisz bardziej histeryczny, Twoja sprawa.
Tak jak już raz Ci napisałem: mamy na uwadze kwestie, o których piszesz.
Jose Arcadio Buendia pisze:MAJĄ GO!
Nasze przypuszczenia się potwierdziły. To człowiek, którego po cichu podejrzewaliśmy! Jest policja.
Na razie tyle.
Myszka.xww pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:MAJĄ GO!
Nasze przypuszczenia się potwierdziły. To człowiek, którego po cichu podejrzewaliśmy! Jest policja.
Na razie tyle.
moze to glupie, ale...
Femka pisze:Myszka.xww pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:MAJĄ GO!
Na razie tyle.
moze to glupie, ale...
czemu głupie
zwierzakom nic niegrozi
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], whimsigothic i 88 gości