Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Zajkot, czy pani właścicielka kontaktuje się z Tobą? Co ona robi żeby kotkom znaleźć dom
wibryska pisze:ale kontaktujecie się ze sobą ? (tzn. Ty i właścicielka)
Zajkot pisze:Mam z nia kontakt taki jak kazda inna osoba, ktora moze
zadzwonic i pogadac o tym, co ja interesuje w danej chwili.
Telefony do wlascicielki sa ogolnodostepne w necie.
pixie65 pisze:Wiesz...mam wrażenie, że pani po prostu nie bardzo przejmuje się tą sytuacją. A tak się składa, że to ciągle jeszcze jest jej (i pośrednio Twój) problem.
Sugerowanie, że jak ktoś jest ciekawy to niech sobie zadzwoni zabrzmiało dla mnie jakoś tak...nie bardzo. Rozumiem, że mamy czekać aż sprawa sama się rozwiąże i przyjmuję to do wiadomości.
Zajkot pisze:Nie chce jej bronic, ale wlasciwie czego Ty od niej oczekujesz, aby wygladalo, ze przejmuje sie sytuacja?
W internecie jej nie ma, a z tego co ja sie orientuje, nie jest dobra w te klocki.
Nawet jesli chodzi o aukcje na allegro twierdzila, ze to jej corka wystawila te aukcje, bo ja o to prosila,
a nie Ty, czyli nie zna sie na tym zupelnie...
Zajkot pisze:Wlasciwie czego Ty ode mnie oczekujesz, mam codziennie dzwonic do kobiety i pytac co nowego w sprawie kotek,
a potem zdawac relacje na tym forum?
Umowilysmy sie z wlascicielka, ze da mi znac, gdy cos sie wydarzy, gdy bedzie jakas powazna oferta.
Skoro jej nie ma, wiec kobieta nie dzwoni. Rozmawialysmy z nia w ub. tygodniu odnosnie samopoczucia kotek,
jest dobrze, wiec uwazam, ze nie ma potrzeby codziennie dzwonic (to tez kosztuje, prawda?)
Dalam kotkom tymczas, ale nie obarczajcie mnie wina za to, ze nie ma chetnych do adopcji, bo to nie fair
pixie65 pisze:Trudno mi uwieżyć, że pani jest aż tak "niegramotna"...Po prostu...
Zajkot pisze:Pani wyjedzie, Ty zostaniesz z kotkami...Pani obiecywała, że po wyjeździe córki zabierze kotki do siebie - uważasz, że jest OK tak jak jest ale tym samym utwierdzasz tę panią w przekonaniu, że żadnego problemu nie ma. Ona JUŻ się problemu pozbyła. TY z nim zostaniesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 79 gości