dorcia, strasznie Was przepraszam, że sie nie odezwałam, ale sama siebie nie moglam odszukać, tak spadlismy.
Jedna Pani z dziecmi jest chętna na dziewczynke, dziewczynka jest chyba jedna, tylko poddziczały te maluchy, ale jedza już same, wiec lada chwila matke wezme na sterylkę do nas(uzgodniłam z naszym wetem, że wezmie 90 zł(ale ciii

, więcej nie udało mi się wynegocjować, ale dam radę...)
i wypuszczę, bo co innego robić.
Ona chyba domu nie znajdzie,z resztą ostatnio bywam tam rzadko a matka od razu chowa się po kątach i skacze po ścianach.Dosłownie, niestety.
Siusiania do kuwety nie opanowała perfekcyjnie, ale na parkiecie już siuskow nie ma-w porywach za szafą
Jednego chlopca wezmie koleżanka, ktora miała wziąść Gapsie na początku-ona wlasciwie będzie mogła wziąść kote dopiero za jakiś tydzień, a i będzie jeszcze probowac ,,upchnąć'' jakoś brzydala jednego do rodziców.Jak jej sie uda, to będe zachwycona, bo wtedy zostanie jedna kocina.
Największy chłopczyk(niezarezerwowany) mial zaropiałe oczka jeszcze kilka dni temu,a le pani Jagoda nie mogła go złapac więc wysłałam brata, bo byl w pobliżu-złapał, przemył.
Teraz nie wiem, jak jest z kocinką.Na pewno lepiej
Z Allegro to jest dobry pomysł.
Możemy zrobić albo tak, ze faktycznie mi konta uzyczysz, ale to faktycznie trzeba mi od zera tłumaczyć, bo ja zielona jestem

, albo ktos dobry wstawiłby aukcje na swoim koncie.
jezeli ktoś może się tego podjąć, to ja na PW wyślę treśc ogłoszenia.
Dorcia, mam nadzieję, ze nic nie pogmatwałam, ale z tym alegro to ja...
Dorciu, pani chętna na Rodzynka wysłała mi maila zamiast do Ciebie, wraz z umową.Napisałam, zeby odesłała.Chyba że jej się nie pomyliło, i ona nie ma Twojego maila?Czy jak?Kurka, a moze ja to miałam posłać dalej?
Przepraszam, ze tutaj to wciskam, ale wysylam pw i za każdym razm odsyła mnie do głownej, a w wysłanych potem nie ma...