Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
florida_blue pisze:jest super - mozna nosić w zęby zaglądać, pies go wąchał i nic - po prostu luzak na maksa - cudo takie misiu pluszowy Jejkuuuuuuuuuuuuu nie boi sie , lezy sobie na koszu na bielizne no szok lece papapapapa
muka pisze:Kot jest prześliczny!Nieprawdopodobnie łagodny,opanowany dał sie nosic na rękach.Włos matowy chyba z powodu bylejakości żywienia.Raczej ma niedowagę.Gdy dziewczyny odeszły już z kotem,kupowałam w kiosku obok bilety i pani kioskarka zapytała czy teraz kot trafi do domu?Powiedziała ,że ktoś go wyrzucił i jest bezdomny.Zdążyłyśmy doslownie na sekundy przed pijaczkiem.Nawet jeżeli trafił by do niego to pewnie musiałby "żywić się myszkami,bo to kot"Ktoś kto szuka czarnego kota w typie egzotyka będzie zachwycony
A rudasek w sobotę ma umówiony ostatni zabieg,następniewypiszą mu książeczkę zdrowia i pojedzie na imieninydo swojej nowej Pani Basi!!!!!!!!!!!!!!. APETYT ma jak koń na dobre jedzonko i życie!!!
otka pisze:ŁOOOOOOOOOOORRRRRRRRRAAAAAAAAANNNNNNNNYYYYYYYY!!!!
w moim ulubionym kolorze - dla niewtajemniczonych wśród mojego stada są beżowo - brązowy, rudy, srebrna szylkretka i burasia.
BUUUUUUUUUUUUUUU, kolejny raz się zakochuję beznadziejnie! :placz:
otka pisze:No tak tylko, że ta adopcja musiałaby być poprzedzona mordem przynajmniej dwóch członków mojej rodziny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1176 gości