Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
[quote="KociamaProblem w tym że Nosek jest tak daleko [/quote]
Ej dziewczyny przecież Cieszyn to nie koniec świata. Moja Zuzka przyjechała z Opola do Gdańska. Fakt, że zajęło nam to chyba ze 3 dni ale się udało. Trzymam kciuki.
No ia jak sprawa Noseczka?Coś ucichło tu ostatnio...
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Kochany Nosku wczoraj rozmawiałam z Asią
Powiedziała mi że nie przepadasz za towarzystwem innych kotów ale że bardzo kochasz ludzi U mnie w domku jest duzo kotkow więc nie bardzo by Ci to pewnie odpowiadało Cały czas myślę o Tobie,chciałabym dla Ciebie jak najlepiej bo trafiłeś w moje serce.
Asia która uratowała Noska Trzymam paluchy za najlepszy w świecie domek dla Niego ale ja nigdy o nim nie zapomnę,nic na to nie poradzę że go pokochałam Lidka mam prośbę do Ciebie ucałuj słodki nosek Noska i powiedz mu że bardzo daleko jest ktoś kto Go bardzo pokochał,bo czuje że jest Kochanym Kotem.Wystarczyło popatrzeć na jego zdjęcie a serce oszalało Pozdrawiam serdecznie
W fundacji z tego co widziałam ,jest trochę lepiej.Co prawda jeszcze nie jest super dobrze,ale powoli się biegunka wynosi.Jeszcze trochę i powinno być już dobrze.A co do Noska:nie widziałam biegunki u niego(co prawda większośc kotów przy mnie nic w kuwecie nie zostawiła).Nadal jest przytulasny i wchodzący na kolana.Jest przesłodkim kiciem