Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dara pisze:Nie jestem przeciwko sterylizacji.Piszę tylko,że takie zjawisko występuje co daje do myślenia.
Dara pisze:Wracając do problemu kocurka trochę mnie zmartwiłaś.Będę musiała ustalić w rodzinie jakiś rodzaj dyżurów.Pozatym chyba jestem już przygotowana.Może macie jeszcze jakieś rady na niespodzianki w czasie i po porodzie.
Dara pisze:To prawda rozmnażam je dla własnego kaprysu.Dla własnego kaprysu mam też syna i córkę.
Dara pisze:Jestem w pracy i tak dziwnie odpowiadam na co drugą Waszą wypowiedz.Po pierwsze gratuluje ci Twojej postawy życiowej bardzo żadko spotykana a szkoda.Po drugie już mi się od ciebie dostało zrozumiałam.Fakt jest taki że kicie są w drodze i myślałam że udzielicie mi życzliwej pomocy bo nie mam doświadczenia a bardzo się staram żeby wszystko było ok z kotką i kociakami.
Dara pisze:Jestem w pracy i tak dziwnie odpowiadam na co drugą Waszą wypowiedz.Po pierwsze gratuluje ci Twojej postawy życiowej bardzo żadko spotykana a szkoda.Po drugie już mi się od ciebie dostało zrozumiałam.Fakt jest taki że kicie są w drodze i myślałam że udzielicie mi życzliwej pomocy bo nie mam doświadczenia a bardzo się staram żeby wszystko było ok z kotką i kociakami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości