Ceść, tu Figa. Ja Ci Stary powiem: dobze zrobiłeś! (wybierając rezydencję krów ocywiście)

To ja Cię pozdrawiam serdecnie Gracek, siem tsymaj, fajnie, ze wróciłeś!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Myslę, że rehabilitacja w królestwie krówek uczyni cuda.
Magija pisze:Drogie moje wielbicielki, fanki, kobiety mojego serca, damy...
Tęskno mi do Was przeogromnie.
Pragnę powiadomić wszystkie Was drogie panie, że odzyskałem dawna formę psychofizyczną a nawet śmiem stwierdzić, iż czuję się i wygladam jeszcze lepiej niż dotychczas![]()
Surowa wołowinka i pyszne suche kuleczki sprawiają, iz moje wlosy nabrały miękkości i połysku aksamitu a moje zęby są iście białe, co często okazuję otoczeniu otwierając usta i prezentując nienaganną biel mojego uzębienia![]()
Codziennie gdy duża wraca z pracy czekam pod drzwiami by sprawdzić zawartość przynoszonych przez nią reklamówek w poszukiwaniu świerzego mięsa. Duża dobrą kobietą jest, spełnia swoje zadanie wyśmienicie - jeszcze nigdy nie zapomniała o swoich obowiązkach i sumiennie dźwiga reklamówki pełne frykasów dla nasW podziękowaniu za wykonywana przez nią pracę codziennie o 4 rano staram się mruczec jej intensywnie do ucha i zdzierać z niej kołdrę celem dostania się do jej szyji i serdecznego jej ucałowania
Oczywiście zważając na ułomność istot dwunogich jestem w stanie zrozumieć iż ma prawo nie niepoprawnie odczytywac moje intencje i używając wulgarnego i prostackiego języka wyganiać mnie
Cóż, jak wszyscy wiemy, dwunogom pozostało jednak przejście jeszcze kilku szczebli drabiny ewolucji by dorównać nam kotom inteligencją.
Pozdrawiam
Gracjan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], kasiek1510, lucjan123 i 72 gości