GRACJAN - rozprawki hrabiego o życiu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2006 22:04

Gracek?
Ceść, tu Figa. Ja Ci Stary powiem: dobze zrobiłeś! (wybierając rezydencję krów ocywiście) :lol: . Ja tes zyje z krowom i... zyje! :lol: Bo krowy fajne som, wies? Jak sie je wychowa odpowiednio, zec jasna! :lol:
To ja Cię pozdrawiam serdecnie Gracek, siem tsymaj, fajnie, ze wróciłeś! :ok:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Śro sty 11, 2006 12:38

Magija, dopiero teraz doczytałam obydwa wątki o Gracjanie. Wiem, co przezywałaś, kiedy go nie było :( I tak sie cieszę, ze się odnalazł :) Gratuluję serdecznie dokocenia :) Pozdrawiam :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto sty 17, 2006 21:30

To teraz ja piszę, obserwujemy, że Gracjan się zmienił i podejrzewamy, że jednak podczas pobytu na dworzu stało się chyba cos złego. Gracjan się boi ludzi i boi ruchów w pobliżu głowy, podejrzewam, że ktoś go uderzył, to nie ten sam kot :( Ilekroć ktoś do nas przyjdzie Gracuś już nie wita, raczej trzyma się z dala, jakby bał się, że ktoś go zabierze i znów bedzie przeżywał to co niedawno. W domku czuje się bezpieczny, to raczej ludzie wywołują w nim strach. Koleguje się z Denisem i widzę, że rodzi się między nimi przyjaźń i takaż zaczyna kiełkować już z Satynką, na czym mi bardzo zależy, bo dwa czarnuszki wygladają ze sobą uroczo.
Gracjan jest nazywany u nas ziewadłem bo ilekroc powie sie do niego Gracjan to spogląda i zaraz ziewa, nawet kilka razy pod rząd :wink: Bardzo sie uspokoił, nie stoi juz pod drzwiami, żadko wchodzi na parapet, tylko porannym ptasim lotom nie odpuszcza.
Podrywa od czasu do czasu małą Lukrecję i urządza gonitwy z Taurusem, choć jeszzce muszę wkraczacjak panowie zaczynaja się lać.
A tak dziś spał na kanapie, czyli chyba wszystko powoli zaczyna iść w stronę "zapomnienia" mam nadzieję

Obrazek
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto sty 17, 2006 23:06

Na dołączonym zdjęciu Gracek wygląda na zrelaksowanego i mam nadzieję, ze stan ten przejdzie w formę przewlekłą :)
Magda! Przeraziłam się Twoimi przypuszczeniami, że małemu mógł ktoś próbowac zrobic krzywdę. Mam nadzieję, ze wróci nasz wspaniały hrabia i że z tej nieszczęsnej przygody nie zostaną nawet w jego głowce najmniejsze cienie wspomnień.
Myslę, że rehabilitacja w królestwie krówek uczyni cuda. Mizianki dla małego.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sty 18, 2006 0:19

CoolCaty pisze:Myslę, że rehabilitacja w królestwie krówek uczyni cuda.

Jestem tego pewna :D
Magija nie myśl już o tym co było bo wykończysz się dziewczyno
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Śro sty 18, 2006 0:33

Magija pisze:Obrazek

no jak całkiem bezpieczny, ufający kot :D
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro sty 18, 2006 7:29

Mam nadzieję, że wśród kochających Dużych i kotków Gracjanek szybko zapomni o tym co się stało na dworze i maksymalnie się wyluzuje :ok:!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro sty 18, 2006 9:15

Zapomni z czasem to, co przeżył na "wolności" i znowu będzie ufającym kotem, czego jemu i Wam z całego serca życzę :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro sty 18, 2006 14:17

Na zdjeciu nie wyglada na kota zesteresowanego:))
Ale nie wiadomo co tam w glowie zostalo. Dobrze, ze u Was czuje sie bezpieczny

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt sty 27, 2006 20:10

Drogie moje wielbicielki, fanki, kobiety mojego serca, damy...
Tęskno mi do Was przeogromnie.
Pragnę powiadomić wszystkie Was drogie panie, że odzyskałem dawna formę psychofizyczną a nawet śmiem stwierdzić, iż czuję się i wygladam jeszcze lepiej niż dotychczas 8)
Surowa wołowinka i pyszne suche kuleczki sprawiają, iz moje wlosy nabrały miękkości i połysku aksamitu a moje zęby są iście białe, co często okazuję otoczeniu otwierając usta i prezentując nienaganną biel mojego uzębienia 8)
Codziennie gdy duża wraca z pracy czekam pod drzwiami by sprawdzić zawartość przynoszonych przez nią reklamówek w poszukiwaniu świerzego mięsa. Duża dobrą kobietą jest, spełnia swoje zadanie wyśmienicie - jeszcze nigdy nie zapomniała o swoich obowiązkach i sumiennie dźwiga reklamówki pełne frykasów dla nas :D W podziękowaniu za wykonywana przez nią pracę codziennie o 4 rano staram się mruczec jej intensywnie do ucha i zdzierać z niej kołdrę celem dostania się do jej szyji i serdecznego jej ucałowania :D Oczywiście zważając na ułomność istot dwunogich jestem w stanie zrozumieć iż ma prawo nie niepoprawnie odczytywac moje intencje i używając wulgarnego i prostackiego języka wyganiać mnie :roll: Cóż, jak wszyscy wiemy, dwunogom pozostało jednak przejście jeszcze kilku szczebli drabiny ewolucji by dorównać nam kotom inteligencją.

Pozdrawiam
Gracjan
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt sty 27, 2006 21:10

Magija pisze:Drogie moje wielbicielki, fanki, kobiety mojego serca, damy...
Tęskno mi do Was przeogromnie.
Pragnę powiadomić wszystkie Was drogie panie, że odzyskałem dawna formę psychofizyczną a nawet śmiem stwierdzić, iż czuję się i wygladam jeszcze lepiej niż dotychczas 8)
Surowa wołowinka i pyszne suche kuleczki sprawiają, iz moje wlosy nabrały miękkości i połysku aksamitu a moje zęby są iście białe, co często okazuję otoczeniu otwierając usta i prezentując nienaganną biel mojego uzębienia 8)
Codziennie gdy duża wraca z pracy czekam pod drzwiami by sprawdzić zawartość przynoszonych przez nią reklamówek w poszukiwaniu świerzego mięsa. Duża dobrą kobietą jest, spełnia swoje zadanie wyśmienicie - jeszcze nigdy nie zapomniała o swoich obowiązkach i sumiennie dźwiga reklamówki pełne frykasów dla nas :D W podziękowaniu za wykonywana przez nią pracę codziennie o 4 rano staram się mruczec jej intensywnie do ucha i zdzierać z niej kołdrę celem dostania się do jej szyji i serdecznego jej ucałowania :D Oczywiście zważając na ułomność istot dwunogich jestem w stanie zrozumieć iż ma prawo nie niepoprawnie odczytywac moje intencje i używając wulgarnego i prostackiego języka wyganiać mnie :roll: Cóż, jak wszyscy wiemy, dwunogom pozostało jednak przejście jeszcze kilku szczebli drabiny ewolucji by dorównać nam kotom inteligencją.

Pozdrawiam
Gracjan

Prostacki i wulgarny język?? Do dżentelmena??? No jak można?? :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Pt sty 27, 2006 22:05

hrabia wrocil do formy :D
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt sty 27, 2006 22:13

dla hrabiego :balony:

fanka kocich uciekinierów
ObrazekObrazekObrazek

Maryla