Moderator: Estraven
kropka75 pisze:Zakocona pisze:Widzę, że męska strona górą i próbuje rządzić. Nie djcie się, dziewczyny.
My se tam damy radę.![]()
Ale mały jest taki bidotek, że aż mi się coś jak ona na niego prycha. Też nie pozwalam za mocno.
Bella pisze:Cudnie,ze do Ciebie trafil. To ja przytachalam Dydusia razem z rodzenstwem (czarny kocurek jest w Bydgoszczy a buro-bialy w Ciechocinku) do Fundacji w Toruniu. Dobrze zrobilam. Zreszta Dydys zawsze byl najbardziej odwazny, to jego pierwszego zauwazylam jak sie szwedal po podworku, no i to umaszczenie miodzio, nie?
eve69 pisze:
Ja teraz trzeba mocno piescic i kochac
zeby nie poczula sie zdradzona
ma prawo prychac na intruza
kropka75 pisze:Bella pisze:A skąd przytachałaś te kotuchy? Co się stało z ich mamą?
Bella pisze:kropka75 pisze:Bella pisze:A skąd przytachałaś te kotuchy? Co się stało z ich mamą?
Zyly sobie na podworku przy jakims domu, a ja Dydusia wypatrzylam przez ogrodzenie. Spytalam sie tych osob, co je dokarmialy czy kotki ich i czy one tak na podworku sobie zyja. Jak uslyszeli, ze znajde im dobre domki to sie ucieszyli jak dzieciaki. No i tak cala trojka trafila do fundacji. Byly strasznie zapchlone, ale Fiprex szybciutko w ruch poszedl i po klopocie.
p/s. Mamusie nawet dzisiaj widzialam, jast bialo-marmurkowata jak Dydus i ma piekne zielone oczy. Ma sie dobrze. Ci ludzie sie na teraz opiekuja
Sigrid pisze:Kropka, gratuluję dokocenia
kropka75 pisze:Wetka twierdzi, że ma więcej jak 3 mce, bo już ma 4 drugie zęby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kociaraznadmorza, septicemia i 14 gości