Innowa cat pisze:Jowita pisze:Super. Czekam na wieści. Trzeba ratować tego maluszka.
Właśnie dla tego napisałam , bo generalnie nie lubie "takie sprawy ".
wysłałam priv

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Innowa cat pisze:Jowita pisze:Super. Czekam na wieści. Trzeba ratować tego maluszka.
Innowa cat pisze:ostoja pisze:Tjaaa... ale skoro jej ta Kicia przeszkadza i wadzi to niech ja po prostu odda w dobre ręce
Tez tak sądze. Aniu , czy ty nigdy nie stykalas się że ktoś podawi się kociakiem (psem ) , a potem chce jeszcze odzyskać pieniadze ?
ostoja pisze:Innowa cat pisze:ostoja pisze:Tjaaa... ale skoro jej ta Kicia przeszkadza i wadzi to niech ja po prostu odda w dobre ręce
Tez tak sądze. Aniu , czy ty nigdy nie stykalas się że ktoś podawi się kociakiem (psem ) , a potem chce jeszcze odzyskać pieniadze ?
Całe szczęście Inko jeszcze nie. Wśród naszych znajomych TAKIEGO przypadku jeszcze nie spotkałam...ufff![]()
Ale może w tamtych okolicach to standard![]()
To już nie pierwsza opowieść tego typu, którą słyszę
Jowita pisze:Innowa cat pisze:Jowita pisze:Super. Czekam na wieści. Trzeba ratować tego maluszka.
wysłałam priv
Kicorek pisze:Dawno tu nie zaglądałam. Nie spodziewałam się czegoś takiego....![]()
A kicia taka śliczna i maleńka
drotka pisze:Jowita pisze:Innowa cat pisze:Jowita pisze:Super. Czekam na wieści. Trzeba ratować tego maluszka.
wysłałam priv
czyżby szykował się domek dla małej kici![]()
![]()
![]()
![]()
kciuki trzymam![]()
Innowa cat pisze: Niestety na razie nic. A kicia jest slodka i kochana (jak to koty ). tylko poprzedną pani denerwowała hiperaktywność kici . No a przecież zdrowy devon - to devon biegający i skaczacy
Kicorek pisze:A, dużo zajęć miałam (możesz poczytać w wątku o Józefowie). Cieszę się, że znów tu zajrzałam. Dobrze się czuję wśród devonków![]()
A kotki z podpisu wszystkie w schronisku - aż dziwne, nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 101 gości