vienna pisze:Koty zwariowały ze szczęścia, lataja z miaukotem po całym domu i czekają na dalsze atrakcje..
Trudno bedzie to przebic, chyba musicie cos zdemolowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vienna pisze:Koty zwariowały ze szczęścia, lataja z miaukotem po całym domu i czekają na dalsze atrakcje..
vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Uwaga, niusy z ostatniej chwili..mąz odetkał umywalkę...hurrrrrrraaaaa!!...![]()
.Wszystkie otwory mam drożne
jakkolwiek by to nie brzmiało..)
A jak? Szczegóły prosimy
Takim czarnym z drewnianą rączką, pożyczył od sąsiada..na jednej reklamie laska usuwała sobie czyms takim pryszcze..
Czyli sąsiada też zaangażowaliście. Nie ździwię się jak zaraz dostaniemy info, że u sąsiada pozapychane WC, umywalka i wanna
Hahahhahahaaa...własciwie to mogłam od razu wywalic jemu do kibelka...
Keti pisze:fakt warty odnowotwania:
vienna drozność wszystkich otorów uzyskała nie tylko z pomoca męża ale i sąsiada![]()
vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Uwaga, niusy z ostatniej chwili..mąz odetkał umywalkę...hurrrrrrraaaaa!!...![]()
A jak? Szczegóły prosimy
Takim czarnym z drewnianą rączką, pożyczył od sąsiada..na jednej reklamie laska usuwała sobie czyms takim pryszcze..
Czyli sąsiada też zaangażowaliście. Nie ździwię się jak zaraz dostaniemy info, że u sąsiada pozapychane WC, umywalka i wanna
Oberhexe pisze:vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:Uwaga, niusy z ostatniej chwili..mąz odetkał umywalkę...hurrrrrrraaaaa!!...![]()
A jak? Szczegóły prosimy
No i on by walczył - jaka oszczędność czasu i wysiłku
Tika pisze:Ale przygody by nie było
Agusia pisze:Vienna, Ty juz tu nie kombinujI tak narozrabiałaś jak królik w kapuście doprowadzając prawie całe forum do śmiechu
vienna pisze:Agusia pisze:Vienna, Ty juz tu nie kombinujI tak narozrabiałaś jak królik w kapuście doprowadzając prawie całe forum do śmiechu
Mnie było srednio do smiechu....przynajmniej na początku..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 88 gości