Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Porządki 23.IV sobota :
Beata
Teresa
Kasia
Fruciu
Karolina ?
Ktoś jeszcze chętnyMamy mega dużo roboty - 3 pomieszczenia do generalnego sprzątani pomieszczenie nr 3 najmniej bo w przyszłym tygodniu będzie robiona woliera, ale i tak roboty jest cała masa - oprócz tego malowanie.
Patolek pisze:Tak jak wcześniej mówiłam, w sobotę na malowanie przyjedzie Krzysiek - mój mąż, także o to nie musicie się martwić. Niestety mieliśmy wczoraj i dziś małą sytuację awaryjną i nie daliśmy rady podjechać do sklepu obejrzeć tych farb. Jutro pojedziemy na pewno, zadzwonię już ze sklepu do Beaty, bo będziemy mogli te farby od razu kupić. Przeglądałyście ten wzornik koloru, który przesłałam? Na jaki kolor się zdecydujemy ostatecznie? Idziemy w zieleń, tak?
Iwona11 pisze:Ja łapię na Kazimierzu Górniczym i w okolicach i też końca nie widaćA słyszałaś o imprezie Kocia Zumba na Zagórzu?
https://www.facebook.com/events/217036855336622/
terenia1 pisze:Przeniosłam Didi na naszej stronie na koty do adopcji.
terenia1 pisze:Grafik 18.04-24.04.
18.04. pon. rano Beata wiecz. Asia
19.04. wtorek rano CatAngel wiecz. Agata
20.04. środa rano CatAngel wiecz. Kasia
21.04. czwartek rano Beata wiecz. CatAngel
22.04. piątek rano Agata wiecz. Asia
23.04. sprzątanie cały dzień więc nie trzeba dyżurów
24.04. niedziela rano CatAngel wiecz. brak
Patolek pisze:Tak jak wcześniej mówiłam, w sobotę na malowanie przyjedzie Krzysiek - mój mąż, także o to nie musicie się martwić. Niestety mieliśmy wczoraj i dziś małą sytuację awaryjną i nie daliśmy rady podjechać do sklepu obejrzeć tych farb. Jutro pojedziemy na pewno, zadzwonię już ze sklepu do Beaty, bo będziemy mogli te farby od razu kupić. Przeglądałyście ten wzornik koloru, który przesłałam? Na jaki kolor się zdecydujemy ostatecznie? Idziemy w zieleń, tak?
terenia1 pisze:Grafik 18.04-24.04.
18.04. pon. rano Beata wiecz. Asia
19.04. wtorek rano CatAngel wiecz. Agata
20.04. środa rano CatAngel wiecz. Kasia
21.04. czwartek rano Beata wiecz. CatAngel
22.04. piątek rano Agata wiecz. Asia
23.04. sprzątanie cały dzień więc nie trzeba dyżurów
24.04. niedziela rano CatAngel wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 120 gości