Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Bardzo przepraszam, ale to Ty się uparłaś, że imię Zdechlak najbardziej psuje do tego biedaka.
Baltimoore pisze:Bardzo przepraszam, ale to Ty się uparłaś, że imię Zdechlak najbardziej psuje do tego biedaka.
Atta pisze:Się nawet rozkręciło i stóweczkę wczoraj my uzbieraliPrzez tydzień więcej osób dostrzeże bazarek to mam nadzieję na więcej uczestniczących. No i więcej zaglądających tutaj na wątek.
Myślę,że dobrym pomysłem było umieszczenie tam informacji, że mozna tez pomóc w inny sposób, bo nie kazdy chce coś kupować z uwagi na dodatkową cenę za przesyłkę. A tak gdyby choć po 10zł kilka osób wpłaciło to się uzbiera większa suma.
Atta pisze:Dodam, iz niebawem rozkręcę jeszcze jeden bazarek w innym temacie, tylko koleżanka coś ma jeszcze wyszukać![]()
I gdyby można link do bazarku kawowo-herbacianego na 1 stronie umieścić, bo tu pośród wpisów zginie
Madie pisze:Poleciała moja deklaracja dla Harrego. mam nadzieję, że dojdzie na poniedziałek.
Atta pisze:Baltimoore pisze:Bardzo przepraszam, ale to Ty się uparłaś, że imię Zdechlak najbardziej psuje do tego biedaka.
Zdechlak to bardzo oryginalne imięi pewnie adekwatne do kawalera. No ale potem, gdy bedzie w lepszej kondycji można mówić Wypasiony Zdechlak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, koszka, majka420 i 92 gości